06 September 2012

Jamuan raya di ofis

Raya tahun ada 8 jemputan jamuan raya di ofis aku ni.....padahal kat sini kami 1 bangunan je...tak macam kat hq banyak bangunan.....walaupun 1 bangunan je yang ada, tapi setiap unit nak jugak buat jamuan sendiri......siap jemput 1 bangunan lagi.....hohoho....



baru lepas touch-up...kekeke....
tema harini lipstik merahnya makngah.......- kecuali dila si tudung grey.....
ni hari isnin punye raya.....



esoknya lak......ni antara baju kurung yang aku beli kat Jakel.....



harusla ada effect glowing di situ ye.....^_^


Minggu lepas ada 1 jamuan.....minggu ni ada 2 jamuan.....isnin dan selasa.....dah setel dah....minggu depan la paling best....setiap hari dari isnin sampai jumaat dah ada unit yang dah booked tarikh jamuan.....unit aku buat hari khamis.....perghhh.....jimat duit lunch selama seminggu....hehe....



13 org syg adam:

Kakzakie said...

Bestnya aanie. Tempat kakak nie semuanya org bukan Islam. Kalau nak celebrate kakak sorang ajelah sebab tak ada geng..

syawalsimpsons said...

jimat betoi duit lunch tu....mmg kenyang sampai ke malam la ni

Ijah EmoTemo said...

wah!! tetiap hari ada jamuan tu yg best tu ekekeke

♥ ROS ♥ said...

Uih sonokla dpt mkn jer.. Untung org bekerja.. :) ekekek

Qhaifa Nur said...

seronoknya ada jamuan raya...
bab makanan tak usah citer...sedap2

ieedaz @ mama_isha said...

seronoknye makan-makan..:)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

seronoknya...........

Salina@IbuAqil said...

Alolololo!!
Comel2 semuanya..
Bkn main lg erk.. ;D

kaklong said...

makan sakan beb!
lepas ni tak muat dah baju raya tu...hahahah!

Huda said...

kenyang kan makan jamuan raya :)

Aju Mohit said...

Sweetnya Aanie, sejuk mata memandang berpakaian baju kurung, tu yg best open ofis ni kan nyum2 hihi

wan nurul hezrina said...

tulah mmg syokkk raya sampai sebulan mana open house lagi,mana open house,kemterian,unit..huhu..mmg naekkk ooo badan nie

nur anis said...

waaahh..banyaknya jamuan kak..syoknya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby