19 September 2012

Hanis Zalikha pengacara Mad Markets la

Masa tengah bosan-bosan takde cite kat tv, bukak info cite Mad Markets kat tv9....sekali nampak nama Hanis Zalikha jadi pengacara Mad Markets ni.....walllawehhh....blogger femes kot....

Mad Markets ni macam "Shopping Travelogue" iaitu jalan-jalan sambil shopping ke seluruh asia.....

Tadi aku baru tengok episod kat Singapore.....rasanya dah episod ke-2 kot...maknanya aku dah terlepas episod 1 la.....huhu....aku ni selalu terlepas baca entri baru dia......tu yang tak tahu menahu tu.....

Mad Markets ni akan bersiaran pada hari rabu jam 10.30 malam di tv9......

Kalau nak tahu macam mana hanis boleh jadi pengacara, sila ke belog dia.....


bila google gambar dia jumpa gambar ni......
comell je....



P/s: Agak-agak dia ada pegi korea tak??








7 org syg adam:

blog-tips-kurus said...

dah start yek?
missed sudah....

kaklong said...

kaklong jarang bukak tv9..huhuh!

Aju Mohit said...

rezeki anis kan aanie, mana tau kot2 pasni rezeki kita jadi pengacara WHI hahahhahahhahah

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mlm td dah 2nd episode kan? sy tgk first episode je..

Chik Att said...

tak sempat nak tengok lagi ...

fieda said...

kak fieda pun tak sempat tgk lagi..

Alin Marlini said...

bertambah glamer HZ skrg ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby