04 January 2013

BE pertama tahun 2013

Pagi tadi bukak Nuffnang tengok bertambah lagi 1 BE baru....BE Anmum Materna.....masa pregnant dulu aku memang minum anmum materna ni.....taip-tiap hari minum sampai boleh dapat hadiah ni....^_^ Kalau nak tahu hadiah apa, sila la klik link ini.....


klik untuk pembesaran.......


Sekarang ni tengah running 3 BE....tapi BE sunway tu dah stop dah amount dia....agaknya dah tak lama la tu....huhu.....jadi la tu...BE Digi tu pun slow je....dah uv pun sikit....hahaha....kena usaha lebih sikit....


11 org syg adam:

ieda said...

alhamdulillahhh
rejeki awal tahun kan

ramai juga blogger yg dpt BE tahun baru nie ;)

Kakzakie said...

Kakak perhatikan ramai yg dapat macam ni dalam sehari-dua ini kan.. rezeki aanie.

Lynn Hamzah said...

tahniah ler dapat BE baru...

Aju Mohit said...

tahniah aanie, ramai blogger up entry Be baru, moga 2013 nuff lebih murah hati

Qhaifa Nur said...

ramai rakan kita dpt rezeki dari nuffnang...tahniah

~MommyAida~ said...

Hihihi..congratz aanie..aida pon ade satu BE baru hari ni..alhamdulillah..Nuffnang bermurah hati plak masuk tahun baru ni..kikiki

Fiza Rahman said...

Tahniah. Ramai dapat BE. Saya juga yg tak dapat...huhuhu...

Nana Farhana said...

tahniah mama adam!
Jemput singgah intai2 Premium Beautiful Corset..mama adam makin meletopsss bila pkai PB..Produk kecantikan+kesihatan yg berbaloi-baloi..=)

deno said...

rezeki tu... tahniah akak! :)

Alin Marlini said...

rezeki tu ni...Kak Alin dah lama tak menengok Nuff...kunun2 merajuk ler...hehehe

fieda said...

alhamdulillah samalah be kita...moga duk lama sikit kan...klik2 anmum utk aanie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby