30 January 2013

Peplum blouse dari FaceBoutique

Orang lain pakai peplum, kita pun teringinnnn la jugak walauponnnnn......:)

Setakat yang aku duk survey, semua peplum ada free size je....tapi kat fb ni je ada saiz s sampai xl.....bila dah nampak ada saiz besar, terus la gatal tangan nak beli.....peplum ni aku beli dah lama....dah bape minggu dah...tapi tak pakai je lagi....

Aku beli peplum ni kat fb Faceboutique....


kaler dia bukan biru camni.....



kaler dia camni....
model ni pakai cantik la.....
tapiiiii......bila aku pakaaaaiiiiiii.............cantik jugak....kahkahkah....



P/s: Sekarang ni dah banyak dah peplum saiz besar.....

16 org syg adam:

syawalsimpsons said...

sue teringin nak pakai..tapi susah je nak BF kan

Ijah EmoTemo said...

teringin jgk nk pki...
tp errr tak berani nk try hahaha

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Mana pic u pakai ???
Upload la nk tgk ngeeeヾ(@⌒ー⌒@)ノ

Qhaifa Nur said...

cantiklah aanie...jeles ni

Kakzakie said...

Aanie punya kenapa tak gayakan bagilah kakak tengok - sesekali jadi model blog sendiri tak salah kan:)

♥ ROS ♥ said...

tringin tp ros xmuat..kikikiki

Aju Mohit said...

aanie nnti upload picture ye, aju pun tinginnak pakai pepelum!!!! tolong upload ye!!!!!

aanie said...

@syawalsimpsons

a'ah, susah sikit la...

aanie said...

@Ijah EmoTemo

akak pun sama....hahaha....

aanie said...

@☆♥L@dy @yU♥☆

ngeeee....segan la....

aanie said...

@Qhaifa Nur

kan?? :)

aanie said...

@Kakzakie

ala, segan la kakak....sy pakai x cantik pun...hahaha...

aanie said...

@♥ ROS ♥

ada saiz besar...

aanie said...

@Aju Mohit

kekeke.....kena upload jugak ke ni...?nanti la kalau aanie pakai ek....tp xtau bila..x janji...hahaha..malu n segan sebenarnya....

Huda said...

nak tengok aanie pakai :) mesti comel kan..

Cho Zila said...

akakpun teringin takut rendang lak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby