31 January 2013

Red velvet dan Tiramisu

Aku tak pernah try kedua-dua kek ni.....kebetulan semalam member ofis datang jual kat ofis...try je la....support bisnes kawan-kawan.....^_^


kiri: tiramisu
kanan: red velvet
(bagi yang tak kenal....hehe)
1 bekas dia jual RM5....
nak buat sendiri tak pandai kan.....hahaha....


Agak sedap jugak la red velvet tu....tapi tiramisu tu aku tak suka sangat.....dia ada rasa kopi....walaupun aku penggemar kafein, tapi tiramisu ni aku tak berapa suka.....adam? dia belasah je yang mana-mana.....

Korang suka tak kek ni??

14 org syg adam:

sahromnasrudin said...

la nie byk kekawan buat biz jual kek kan..elok gak kita support sambil tolong mereka

JaSSNaNi said...

assalamualaikum dik.. sihat?
wahhh.. sedap tak red velvet kek tu akak blom penah makan pun.. nanti2 lah.. baru cuba.. tak teringin sangat.. tiramisu plak penah makan skali je.. biasa2 je rasa dia.. sedap lagi kalau cheese kek.. akak ni suka cheese kek je.. :) hehehehe kek2 lain boleh la makan.. tapi bukan la sampai berketul2 tu..

syawalsimpsons said...

nak sikit...

*azni* said...

suka!suka!azni penah buat tiramisu tp red velvet tu lum penah buat lg..

Kakzakie said...

Tak apa yg mana aanie tak suka baguslah Adam dapat makan lebih sikit.

Untunglah Adam kan.. kan...

Qhaifa Nur said...

untungnya aanie buat mereka yang pandai serba serbi...bole tambahkan pendapatan kan..kan..jual dekat member2....

memang sedap kek macam ni...dua-dua akak suka betul..

Cho Zila said...

suka suka gak tapi tak leh lawan kek coklat gak.. ha.. ha hantu coklat ... n

Siti Asiah said...

sedap tu...sy plak dok tengah kemaruk makan tiramisu...hik2

Ujie said...

Aritu try red velvet. tapi takle sdp sgt. mybe blm jumpa yg sdp.

Aju Mohit said...

aju tak pernah try lagi red velvet ni aanie, murah tu rm 5 nyummyyy

jaakechik said...

RM5 sebeas? murah laa tu. biasanya red velvet ni mahai tau...hihi..

p/s : first time singgah sini and done follow u...salam perkenalan yer...

deno said...

nak sikit? hehe... bestnyeeee:)

Izan Ishak said...

dua2 tak pernah rasa. nak buat sendiri blm sampai seru...

wan nurul hezrina abd halim said...

oklah tuh harganya..berbaloi.rasa sedap tak??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby