10 January 2013

Beli coklat dari Langkawi

Bukan aku yang pegi langkawi.....tapi adik aku yang buat matrik kat perlis belikan......aku sendiri tak penah jejak kaki pun kat sana.....duk berangan je la....takpe, teruskan mengumpul duit.....


 kemain lagi adik aku ni pos laju bagai.....




ini baru adik aku yang beli....
kalau aku yang beli sendiri maunya banyak lagi......

antara coklat yang ada:
Daim
Kisses
Snickers
aku tak tau coklat apa lagi yang best.....tapi daim ngan kisses wajib ada......


Aku ingatkan coklat langkawi murah la sangat....cth: daim RM10 ke, kisses RM5 ke....kehkeh.....(nak murah buat kilang cekelat sendiri eh...hehe....)..tapi takpe, still murah lagi compare dengan kat sini.....



P/s: Eh, kebetulan lak arini besday adik......Happy birthday adik!!!

15 org syg adam:

Qhaifa Nur said...

untung ada adik yg belajar kat sana...nampaknya lepas ni selalulah makan coklat....coklat fev semua tuh....

Lynn Hamzah said...

dulu murah la...kalau gie langkawi memang comfirm borong chocolate...

N i e Z a said...

kisses tu saya suka..tp yg ada almonds la..klu kosong saje x bape nak suka..hehehehe....

dulu mmg murah la coklat kt lngkawi..tp skang dh x murah...

Kakzakie said...

Mesti dia ingat anak saudara yg hero tu aanie sanggup buat poslaju bagi pada kakak dia. Adam mesti sukalah - banyak pulak tu..

aanie said...

@Qhaifa Nur

blh gemuk kalau selalu makan ni...:)

aanie said...

@Lynn Hamzah

perkara wajib buat bila g langkawi kan...

aanie said...

@N i e Z a

sy pun suka yg ada almond...kalau kosong x best..:)
lagipun suka kisses sb ada almond je pun...hehe..

aanie said...

@Kakzakie

memang pun kakak....sy gunakan nama adam suruh dia beli ni....sy ckp adam suka mkn daim...terus dia belikan...hehehe....

adam mmg suka sgt la...tp sy sorok..bg dia mkn sikit2...hehe..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..ape khabar???

lame tak jenguk cini..semoga tuan belog sekeluarga sihat walafiat ya

~MommyAida~ said...

Jauhnya memborong coklat di Langkawi..hihihi..berbaloi gak la kan beli walaupun tak semurah mana dah sekarang..aida hari tu pegi pon tak dapat nak borong sakan sbb harga dah jadi mahal jugak..huhuhu

syawalsimpsons said...

bestnyer...banyak cekelat ni....bak sikit..nampak tak muka tak tau malu..kakkkakakk

deno said...

biasanya kalau ke langkawi mesti bwk balik coklat kan... deno tak pernah ke sana..

Aju Mohit said...

aju pon dpt cekelat aanie, kawan baru balik honeymoon, pesan daim 2, kisses2 nyum2, serupaaa la kita ;)

Ann Ishak said...

ye betul aanie, walaupun taklah murah sangat tapi still lagi murah dari KL :)

wan nurul hezrina abd halim said...

mmg tuh ceklat yang femes kalau g langkawi=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby