28 May 2013

Gembira dapat baju ultraman

Semalam beli baju ultraman kat booth jualan kat ofis ni.....masa kat dalam kete otw balik umah, tunjuk la kat adam baju tu......punye la dia gembira tengok baju tu......siap bagitau abah lagi..."abah, tengok ni....baju otomen" senyum lebar kemain sampai ke telinga......

Belek punya belek.....pastu sibuk nak buang tag harga.....aku cakap simpan dulu, nanti gunting kat rumah.....dia pun simpan balik dalam plastik.......tak lama lepas tu dia amik balik plastik tu....bukak balik baju tu...pastu tersengih-sengih......

Balik umah terus tak sabar nak pakai baju tu.....alahai, happy betul tengok dia.....mama lagi happy tengok adam happy.....^_^


 pakai baju otomen sambil tengok cite otomen.......





Semalam bawak pegi makan mekdi (itu je yang aku lalu nak makan semalam), punye la dia gembira dapat makan burger mekdi......"mama, nak burger tu".....terlompat-lompat masa beratur nak beli tu....


13 org syg adam:

syawalsimpsons said...

seronok bila tgk anak happy kan...

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Dia mmg suka otomen ek
My Adam plak kecik2 dulu Disney jer
Dok jpn baru layan otomen tu pun umoq Dah 8yo ngeee

amiey lee said...

Huhu sama la si ashraf minat ngan uktraman ni... dia panggil akomenn... hahahahaa

Kakzakie said...

Manalah ada budak tak suka kalau dibelikan benda yg jadi kegemaran dia. Apa lagi baju boleh pakai mestilah suka kan Adam...:)

Aju Mohit said...

hehe mmg aanie, excited sangat kan, terus bersemangat hari tu, aanie, ada good news ke? ngape tak lalu makan?

Izzuddin Fauzi said...

Alahai baju dia.... Hehehe... Adik sy yang kecik tu pulak batman aje...

~MommyAida~ said...

Bestnya Adam!!dapay baju Otomen lagi!!Abg Aqil pon peminat setia Otomen!!hihihi

aanie said...

sue: yup, betul tu....

ayu: adam mmg minat btl otomen ni...duk ulang tayang je cite tu sampai dah blh hafal dah....

amiey: adam lak panggil tomen....hehe...

kakzakie: a'a, tu la...tp biasa dia x segembira tu....

aju: insya-Allah....:)

izzudin: batman dia x kenal lg...:)

aida: hehe..blh geng...:)

Huda said...

anak happy kita pun turut sama happy :)

Alin Marlini said...

sukanya adam dpt baju otomen..aunty pinjam boleh?hehehehe

Anie..vote for me boleh http://denaihati.com/undian/undian-contest-sbddb13

adianiez AIDA said...

aida baru ada 1 baju otomen. izzat pun lom tau lagi otomen tu hi hi hi...

Izan Ishak said...

sonoknya adam dpt baju otomen ye. anak2 izan baju otomen takde, angry bird adelah..hehe..

Ibu Lala said...

anak sy pun camtu. klw dapat baju otomen atau menan otomen, cukup suka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby