14 May 2013

Iklan hacker di blog?

Aku tak sure ni iklan hacker ke tak.....tapi yang pasti dia menyusahkan aku......nak delete camtu je tak boleh....nak cari kat html?? hmm, takde maknanya aku nak cari......mana reti....

Kat bawah ni contoh bila dia melekat kat blog aku......


dah macam iklan nuffnang pun ye......huhu.....
bermaharajalela ye ko.....



bila nak buat new entry, dia ada jugak.....



ni time nak upload gambar......
wahhh, kemain dia kan......
biasa dia ni.....(tiru gaya tomok kacau anak dia, arrian)



 time view blog pun dia ada jugak.....
bukan kat blog aku je.....blog lain yang aku bukak pun dia menyibuk jugak......
arggggh, tension...


Semalam rakan blogger, Shark bagitau dia nak try buatkan......hehe..suka....petang semalam aku bukak dah takde iklan ni....dia tak sempat pun lagi nak buatkan......dah gembira dah.....tapi yang geramnya arini ada balik iklan tu....tapi nasib baik boleh upload gambar.......lepas-lepas ni tak tahu la pulak....huhu....

Time kasih buat Shark sebab sudi nak tolong aku ni.....terharu sangat.....jap lagi nak suruh jugak la dia tengok-tengokkan.....^_^



11 org syg adam:

JaSSNaNi said...

memang sedey kan dik, kalau blog kesayangan kita ni jadi tak tentu arah.. gundah gulana nak buat camne pun tak tau.. kan.. harap2 semua kembali ke asal..

Kakzakie said...

Geramnya kalau benda-benda macam ini mengacau. Buat mood an berblog malas dibuatnya. Harap shark boleh tolonglah..

muffins Jue said...

yela, kt blog sy pn ada..huhu

Qhaifa Nur said...

sakit mata pulak tengok ilkan macam ni aanie...
nasib baik ada yang tolong...

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

so uols kena rajin2 tukaq password na kang x leh buka plak

~MommyAida~ said...

hisy semaknya iklan tu kan..kalo aida, confirm tak tau nak buang caman..huhuhu

syawalsimpsons said...

ada je kat mana2 kan iklan melekat ni kan

lizz said...

tu lakan buat semak jer...

Alin Marlini said...

1st time kak alin tengok benda ni...

Suria Lekatlekitgurl said...

saya pun ada iklan hack tp dalam reading list.. nak unfollow site dia x blh.. nk buang x blh.. rasanya xde follow site tu pun.. bersusun entri barang dia..

Aju Mohit said...

syukurlah dah ok kan aanie, memang nak kene silambam hacker tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby