02 May 2013

Jenjalan ke Aeon Seremban 2

Semalam cuti hari pekerja pegi jenjalan ke Seremban sebab hubby nak jumpa kawan dia kat sana......aku lak sibuk la nak menempel sama.....hehe....memula cadang nak g Terminal One....tapi member dia cakap baik pegi jusco....hmm, ok gak tu.....aku pun lupa ada jusco kat sini.....dulu masa duk umah abang aku kat PD penah la datang sini....


beria nak amik gambar jusco ni...
siap suruh keluar kete lagi.....
last-last ni je gambar yang paling ok.....:)



 budak yang tak nak ikut g jenjalan....kena tinggal baru tau.....
dia lebih suka duduk kat rumah......
tengok kartun, tengok youtube kat laptop.....
bila dah jenjalan, sibuk nak balik umah.....
teringat kat kartun dia......
dah sampai umah, perkara pertama yang dia buat ialah bukak laptop......hmmm.....



 time ni dah nak balik dah.....
happy la adam dapat balik umah.....


 gambar ni dah cantik dah......tapi mama lak spoil.....
tak cukup tido ke apa nih?



sempat lagi shopping.....
seronok hubby shopping sampai 3 helai jeans.....takpe la, 5 tahun sekali dia shopping.....



 aku punye.....auummmm....^_^
kecur liur tengok nih..... 





11 org syg adam:

Cho Zila said...

budak2 kalua besar sikit memang tak nak ikut dah.. syiok duk rumah lagi kot...

syawalsimpsons said...

lama betoi sue tak terjah sana..padahal dekat jee pon

JaSSNaNi said...

comel sangat adam skrg.. :) hensom betul lah.. :) geram auntie tengok.. :)
yg gambar last skali tu mmg telan air liur ni.. :P hahahahah..
cayalah dik.. tido sambil senyum lagi..

Fiza Rahman said...

Terliur plak tgk gambo yg last tu.

Kakzakie said...

Jgnlah tipu sangat aanie 5 tahun sekali shopping; kalau undi 5 tahun sekali kakak percayalah:)

Kniedaz said...

jalan2 bertiga la tu ya...mr hubby saya pun jarang beli jeans tapi bila dah membeli, harga punya la mahal...

aanie said...

@Kakzakie

lebih kurang la kak....haha....dia mmg jarannngggg sangat shopping....kalau keluar, sy je yg shopping....dia x beli apa2 pun...kalau betul2 murah ikut kemampuan dia baru dia beli...

~MommyAida~ said...

hihihi...harus lah posing sama kan Aanie..ehehe..Sampai ke Seremban tu, rajin nya berjalan...Adam sama dgn Aqil,xnk keluar rumah..nak layan youtube je..skrg dh kena perintah larangan dah..no youtube no Tab..sbb dh jadi cam addict je..bahaya btul Aqil tu..huhuhu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Aanie..k.atie pernah g AEON ,Ipoh jer sbb g umah adik kat sana.
Kecur tgk gambar yg last tu...

Aju Mohit said...

bestnya shopping, terapi minda paling mujarab hehehe, ehem2 gmbr last tu memberikan seribu makna ke? hehehehe

MyraQhairel said...

Assalamualaikum...saya follower baru akak.....tgh search pasal langsir...then terperasan adam ni ada iras2 anak saya laa...hehe....apa2 pun jmputla singgah...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby