03 May 2013

Selamat mengundi

Harini jalan dah lengang.....dah ramai yang balik mengundi agaknya......aku masih di sini.....tak dapat balik mengundi.....:( hubby mengundi kat gombak je......takpe la, nanti aku wakilkan mak aku nak pangkah apa.....hehe...

Kat facebook banyak orang share pasal politik ni.....tapi aku tak rasa annoying pun.....sebagai hiburan pun ada tengok orang update status ataupun komen yang buat aku gelak guling-guling.....

Pilihanraya tahun ni macam meriah sikit....berbeza dengan sebelum ni....semua orang berkobar-kobar nak mengundi sebab masing-masing dah sedar.....kita dalam keadaan negara yang macam ni kena amik tahu jugak pasal politik......

Apa-apa pun, selamat mengundi dan pilihlah dengan betul....



P/s: Takut nak tengok keputusan pilihanraya nanti......

4 org syg adam:

Aju Mohit said...

selamat mengundi aanie!!! aju balik pahang ngan hubby, kata sekampung ;)

Cho Zila said...

ala rugi tak mengundi.. nanti tukar alamat boleh mengundi sama2....

Kakzakie said...

Keputusan pun dah dapat aanie. Kakak pun mengundi balik kampung juga..

~MommyAida~ said...

betul2...meriah betul kali ni..perang bendera pon sini sana..hihihi..happening..nasib baik org yg aida pangkah tu menang..xsia2 keluar ngundi..hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby