15 May 2013

Lepak Old Town

Masuk je ofis isnin lepas member ajak g bangi, melawat mak kepada sorang officer kat ofis ni meninggal.......lepas melawat, singgah kedai jap sebab member aku tu tak brekfes lagi......kami ke old town bangi....

Kemain lepak old town...macam banyak duit je kan....sebelum ni aku ingat old town ni standard starbucks.....tapi rupa-rupanya masih dalam kemampuan aku lagi....masih mampu la setakat nak brekfes roti bakar je......hehe.....


 poyo je posing camni....haha...



aku order cendol......teringin nak makan....
sedap la jugak......



Lenkali boleh la ajak hubby dan adam makan sini.....*winkwink.....^_^



5 org syg adam:

Qhaifa Nur said...

puas hati makan kat old town aanie..
geram tengok cendol tuh...

syawalsimpsons said...

lm x g old town ni

Kniedaz said...

xpernah pulak makan kat old town..hehe

Ijah EmoTemo said...

hee dah lama tak pergi oldtown. ekekek.. cendol tu nmpk sedap!

~MommyAida~ said...

hihihi..old town kira mmpu lg nk lepak,tp klo starbucks, mmg takla klo nk lepak pn..hihihi..mahaiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby