21 May 2013

Teringin nak kumpul jugak

 Dah lama sebenarnya tak makan mekdi......
Boikot kan....
Tapi ni dia keluarkan Hello Kitty lak....
Comel....
Teringin nak kumpul jugak.....
Tapi sempat beli 1 je......
Cukup la tu.....:)




Ingatkan yang jenis gantung kat kete tu.....
Tapi rupanya macam tu je.....hmmm.....
Tak tau nak buat apa....
Takkan nak bagi adam main....
Simpan untuk bakal adik perempuan adam je la.....^_^


9 org syg adam:

jaakechik said...

wahhhh comelnya hello kitty mekdi tuuuu. jaa pun dh lama xgi mekdi sejak isu boikot hari tuuuu....

www.jaakechik.com

syawalsimpsons said...

sue tak kumpul pon..kikiki..eh tetibe teringat yg dah lama sungguh tak makan MCd ni

Kniedaz said...

Kalau saya beli, saya kena beli 2 setiap kali beli...so takyah beli la huhu

Qhaifa Nur said...

lama tak singgah McD aanie...
kalau tidak sambar 1 dah..
cantik...

Kakzakie said...

Keluaran dulu yg mula-mula keluar kakak ada aanie tapi semua kakak dah let-go bagi anak-anak adik kakak...

Aju Mohit said...

aah aanie takpe simpan buat bakal adik perempuan adam

Alin Marlini said...

Kak alin suka gak tp lama2 jd pekasamdlm lemari

Siti Asiah said...

Asiah pun ade bl jugak tapi warna purple...satu minggu satu warna katanya ingatkan nk bl 2 utk kakak & adik...nsb diaorang tak berebut...:)

adianiez AIDA said...

aida pun da lama tak gi.
and tak dpt la nak kumpul.
gi je hello kitty kat nusajaya tu nanti in shaa Allah :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby