05 June 2011

Happy 2nd Anniversary!!!

Hehe, sendiri punya anniversary, sendiri wish....hakhak....kesah ape aku.....oppsss...

Tanggal 5 Jun 2009, kami telah diijabkabulkan di rumah aku....wah, happy nya...akhirnya kawin jugak aku....hehe...


feeling perempuan melayu terakhir......ahakz....

Apa nak buat ek?? Setakat ni tak de plan apa-apa lagi.....masa first anniversary tahun lepas kami ke sini je......takkan tahun ni nak ke sini lagi?? tak de feeling anniversary pun......tapi rasa-rasanya macam tu la kot.....sebab macam nak pegi beli barang...huhuhu.....

Layan gambar kawin dolu-dolu la....rasanya tak pernah lagi tepek kat blog ni.....


 kaku siot bila bergambar berdua....



 hakhak....



aummm....




9 bulan selepas itu.....




 adam....


Hidup kami diserikan lagi dengan kehadiran budak notti-notti ni.....Adam Hakeem......


13 org syg adam:

zura_habibhaariz said...

Happy Anniversary!!!

ajumohit said...

tahniah aanie, hepi aaniversary ke 2, smg berkekalan ke akhir hayat ye...

nk jemput aanie join GA aju

http://ajumohit.blogspot.com/2011/06/7th-anniversary-ga.html

lady-D said...

aku ada time ni..hehe..hp 2nd anniversary beb..hope jodoh korang kekal hingga ke akhir hayat.Amin^^

sahromnasrudin said...

tahniah!!!! semoga kasih sayang kalian terus berkekalan sehingga ke akhir hayat dan sehingga ke syurga...

Jue said...

happy aniversery..sorry lambat sikit...moga kekal selamanya...aminnnn

aanie said...

@zura_habib

thanx dear...^_^

aanie said...

@ajumohit

thanx dear...^_^...

wah, dah buat GA...insya-Allah, nanti aanie join....

aanie said...

@d_LA

amin...hehe...tau...thanx sebab mu sudi datang majlis aku....hehe....

aanie said...

@sahromnasrudin

amin..time kasih....^_^

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

amin..thanx cik jue...

syawalsimpsons said...

happy belated anniversary...sue 7hb ni baru 2nd anniversary..huhhu

aanie said...

@syawalsimpsons

thanx dear..hehe, esok la ye..happy anniversary jugak...

eynda said...

Happy anniversary....moga kekal bahagia hingga akhir hayat :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...