30 April 2012

3 series already???

Assalamualaikum.....

Lamanya tak update blog......macam dah takde idea nak tulis apa.....sebab takde buat aktiviti yang menyeronokkan pun.......ye la, blog ni untuk cite aktiviti kami je......bila takde aktiviti, blog pun sunyi gak la....

Ada ke yang rindukan adam?? hehe....time kasih ye pada yang bertanya khabar.....happy sebab walaupun takde entri baru, tapi masih ada yang sudi jenguk sini......

Ohhh, ya..nak cite pasal benda lain sebenarnya.....kekeke......


Semalam 29 April......tarikh yang aku tunggu-tunggu setiap tahun.......tarikh yang membawa aku ke dunia ni.....mungkin bagi sesetengah orang, hari ulangtahun kelahiran hanyalah hari biasa.....tapi bagi aku, ia adalah hari yang istimewa......kecewa kalau hari yang istimewa tu berlalu begitu saja......sangat kecewa....


Semalam kami ke sogo....kalau ikutkan nak pegi hari sabtu, tapi tak jadi sebab ada BERSIH....semalam pun sebenarnya takut gak nak pegi.....tapi takde pape pun.....:) 

Dapat la beli hadiah besday untuk diri sendiri.......


 
 bila jumpa pokok ni adam terus posing......adeih.....









dapat hadiah besday dari Sogo......thanx!!!
lama giler tunggu turn nak redeem hadiah ni.....menyampah!!
tapi bukan dapat free pun.....kena spend minimum RM50 baru dapat redeem......
tapi sebab aku memang nak shopping semalam.......so, takde la macam rugi sangat.......


19 org syg adam:

azam said...

:) saya pun nak g jugak...tapi pagi masih lagi jalan bertutup.....

so tak pergilah.......balik terus....hahaha

minggu depan tak pun esok je....esok kan cuti

Qhaifa Nur said...

hepi besday....

semalam kuar mesti lengangkan..kan..kan

*azni* said...

happy besday kakak..terus panggil kakak,dah msk 3 series ye..saje nak bako angin aanie..haha..apa hadiah dr sogo tu dan apa hadiah papa adam kasik...mode:kepoh.. ;0

d_LA said...

samelah beb, dah lame x update..hehe..
hp belated bday babe, wish skali lg..
cunla weh pokok tu..kalo aku pun gedik2 nak posing..hee

syawalsimpsons said...

HAPPY BALETED BUFDAY AANIE

Aju Mohit said...

Happy besday aanie!!! Happy besday to you! Come and join 3 series club kekekek, semoga pjg umur and murah rezeki yeah!

Kakzakie said...

Kakaklah yg rindu adam hihi...

Lain kalau kalau tak ada apa nak buat N3 aanie... tepek je gambar adam makan ke, main ke, tidur ke tak kisahlah...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

selamat hari lahir..
semoga panjang umur dan murah rezeki.. :-)
semoga dengan umur yg Allah bagi ni.. dapat tambah2 amal ibadat sebelum tiba masa kita di jemput Allah :-)

fieda said...

lama tak singgah sini...selamat hari lahir aanie...dh masuk 3 series ye..moga murah rezeki..

Sherwieyna Muzzawer said...

Salam kenal.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;)

Izan Ishak said...

happy birthday aanie! moga terus dipanjangkan umur, dimurahkan rezki dan diberi kebahagiaan yg berpanjangan dgn insan2 tersayang ye.

Jo-Blogger said...

wahh best la shopping kat sogo ye!
tu lah org kl mmg sesak.
sebab tu sy pilih xkeje kat kl..hehe
bukan ape sebab wife pun org kl tapi nk keje kat kedah.
xjammed katanya..senang nk balik kg eh silap balik bandar.

Myra Jay said...

Happy Belated Besday dear, moga panjang umo dan sentiasa dimurahkan rezeki dari Ilahi ;)

kaklong said...

hepi besday anie...apa hadia dlm bag tu?
:)

Chuu Muqhlis said...

haha kelakar la tgk adam, dah melekat je kt pokok tu :P

MARIA LIZA said...

Selamat Hari Lahir..Dah besar dah tengok Adam..rasanya dah setahun kita tak bertemu lepas dari KLCC dulu..Jom sebelum bulan pose kita buat reunion balik....Samalah kita tahun ni 3 series...he..he..he...

fieda said...

tahniah aanie

http://lilo80.blogspot.com/2012/05/giveaway-5-followers-bertuah-ialah.html

wan nurul hezrina said...

masa 29 haribulan ari ahadkan.nurul lupa terus nak post harijadi kita sama annie=)hehehehe..

nurul tarikh n umur sama 29tahun pd 29.04.2012.hehehe

wan nurul hezrina said...

lupa lak hepi besday annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby