05 April 2012

Majlis Doa Selamat & Hari Jadi Part 3

Assalamualaikum......

Lepas orang surau balik, orang pertama yang sampai ialah Aju.....ni first time jumpa aju.....best sangat dapat jumpa.....tak sangka aju ni pemalu jugak orangnya....kat sms pun tak habis-habis duk cakap malu.....haha.....kalau kat blog selalu la duk mengusik, menyakat macam dah kenal lama.....kekeke...

Masa aju sampai tu adam duk sedap tidur lagi.....terpaksa kejutkan dia sebab dah nak potong kek....


 bangun-bangun je terpaksa umpan dengan apam angry bird sebab takut dia terkejut tengok orang ramai kat umah.....buatnya dia buat hal, camno nak potong kek?? kekeke......



 jeling je tengok orang ek.....
dah la tak mandi lagi....baju pagi tadi pun belum tukar.....


Acara potong kek lak.....

Kek angry bird!!! 
kek ni tempah petang sabtu.....sehari sebelum majlis......nasib baik la dia terima lagi tempahan......
kalau ikutkan kena tempah dalam masa 3 hari .....
alhamdulillah, rezeki.....dapat gak kek idaman hubby.....eh adam.....kekeke.....



 yang ni lak kek yang atuk adam sponsor.....



inilah dinamakan 2 tahun 2 kek......^_^



Okeh, masa yang ditunggu-tunggu......

adam yang tak sabar nak cincang potong kek.....
ouh, mama tak sempat nak tukar baju....takpe la, jadi gadis ayu kengkadang.......^_^









 adoi, kelakar tul la adam ni......
tengok la semua gambar tu......
dia bukannya nak pandang kamera ke pandang kek ke....
tapi duk tengok merata......
dia pelik kot....
mesti dalam hati duk tanya "what happened??" "what happened??"
grrrrrrr.....poyo je mama ni.....



potong kek kedua lak.....



yeay!! gambar ngan aju dan anak-anak (najwa, najiha, adam)
TQ aju sudi datang......ada rezeki kita jumpa lagi eh......



suka tengok adam aju makan mihun sup tu....
pandai betul dia makan.....^_^


Tak lama lepas tu eB lak sampai.....kesian eb sesat ek....dah la tu kurang asam ek orang kat ground floor tu cakap umah aanie kat tingkat 17....grrrrrr....padahal tingkat 1 je.....dah la lift tengah rosak....lift tu pun la....time-time ni la dia nak rosak ke hape....huhu....


aed yang baru bangun tido terus kena umpan dengan apam angry bird jugak.....hehe....



 adam ni...mama nak amik gambar aed la sayang.......:)


thanx eb sudi datang......jangan serik datang umah kami lagi eh....


perasan tak gambar kat atas clear, tetiba gambar-gambar ni blur? start dengan gamabr aed tu....
tak tau nape tetiba gambar-gambar ni jadi camni.....
rasanya tertukar setting sebab sebelum tu adam duk pegang-pegang kamera ni......
masa nak amik gambar tu pelik gak apsal gambar ni jadi camni??
mula-mula tak kisah sangat.....sebab ingatkan sebab lampu.....

huwaaaaaa....sedih.....takde gambar dengan eb......
eb, cepat-cepat la upload.......huhu.....
tak sabar nak tunggu gambar kat kamera eb........



23 org syg adam:

Myra Jay said...

Cantik kek Angry Bird tu :)

Nanti kalau myra jadi p KL, nak jumpa akak boleh? :)

*azni* said...

akhirnye bila dah setel mesti lega yang teramat kan aanie? :)

azam said...

:) nice.......terbaik

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wa meriah gitu...mesti seronokkan...

aanie said...

@Myra Jay

hehe...cantik kan?? budak2 suka la....

nak jumpa? insya-Allah, blh je....bilanya nak datang?

aanie said...

@*azni*

mmg lega sangat-sangat.....selamat.....

Kakzakie said...

Dua tahun dua cake - bagus juga tu aanie. Budak-budak boleh puas makan.

Seronok jumpa sahabat blogger...

Izan Ishak said...

cantik kek angry bird tu. best dpt jumpa aju ngan eB ye...

syawalsimpsons said...

bestmyer..kalo sue ada...mesti sue ada dalam gambo jugak kan...mmm....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kawaiinyer bufday cake adam
dah lama x buat bufday party gini since kat jpn...dah umah kecil nak panggey kwn2 pun malas takut x selesa....kat mesia gak best...ruang luas gituew

wan nurul hezrina said...

wahh sadis tak dapat join.huhu.takpelahkan janji semua berjalan lancar.yeke aju pemalu?hikhik

aanie said...

@azam

thanx..:)

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

seronok...:)

aanie said...

@Kakzakie

tu la, x sangka lak mil dtg bwk kek....

aanie said...

@Izan Ishak

hehe..best!!

aanie said...

@syawalsimpsons

haruslaaaa ada....kekeke....

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

hehe...dah tau maksud kawai...ahakz..:)

masa kt umh sewa dulu pun x penah buat mkn2 gini sb umah kecik....skrg ok la sikit...

aanie said...

@wan nurul hezrina

memang pemalu....hahaha....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

oo sbnrnya encik hubby la yg teringin nk mkn angry bird tu kan hehe


sy pon kan pemalu dan pendiam..walaupon sbnrnya kat blog sy nmpk cam peramah errr ramah ker sy HAHA


err..eb tu dah panjat smpi tingkat 17 ker? cian dia kalo dh panjat

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

pandai rina...mmg dia yg sibuk nak cari kek angry bird...hahaha....

mmg ramah pun....mcm x caya je rina ni pemalu...haha....

nasib baik x sempat panjat...:)

Aju Mohit said...

Kekekek Nurul x caya ek Aju pemalu hihi, kek yang ktorg makan tu sedap tau aanie, teringat2 kekekek

eB ezrin said...

wah 2 thn 2 kek?
i lioke...
adam mmg nmpk muker terkejut.. terkejut tgk mama dier jadik gadis ayu kot? ;p
wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sgt2 terujer sbb ader gambor kami...
ala2 korea laks tuh.... suker3 :)

Alin Marlini said...

eb pun datang...bestnyer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby