17 April 2012

Adam vs Wipeout

Assalamualaikum.....


 asyikkk......










Adam memang pantang tengok air, tak kira la kat kolam ke, pantai ke, mana-mana la mesti dia excited......waima air tu kat dalam tv pun dia excited.....rancangan yang paling adam suka tengok cite Wipeout.......sebab cite tu main kat dalam air.....dah tu bila tengok orang jatuh, dia gelak-gelak cakap jatuh......hahaha.....


Cite ni best sebab macam-macam peel peserta yang sengal......rasanya adam ni terkenan kot sebab masa mama pregnantkan adam dulu mama suka tengok wipeout......bila adam dah keluar, adam lak suka tengok.....^_^ 


 big balls ni kejam.....


yang ni pun laaagi kejam.....haha....


Kalau ada Wipeout Malaysia ingat nak try la.....

19 org syg adam:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yang nama adam sama kot mmg hantu ai...loike my son suka sangat ngan air if gi beach berjam main air jer ngeeee

Aju Mohit said...

hehehhe, adam nak terjun tu aanie, sib bek dia tak ikut wipeout tu hehehehe

azam said...

syiokk nye adam...hehehe

syawalsimpsons said...

fuyooo adam suke air tu terbaik..kikikiki....tengok citer yg aunty soya suke gelak2...

bada said...

adam geram tgk air tu...hihihi

LYAfrina said...

hehe..adam geram tu..nk main air pancut tu..

Azian Elias said...

akak rasa semua budak tak leh tgk air.. hee. mau terjun je...

MamaYatie said...

adam suka nature ek?? bagus2x..
rambut dah pjg,cam pelakon korea dah auntie tengok..nnt mama ejas sket rambut adam mcm rain bi dlm Full house tu yerk...hahaaa

Izan Ishak said...

teruja betul adam tgk air tu ye... kalau boleh masuk agaknya dia dah masuk tu... hehe..

Kakzakie said...

Adam boleh geng dgn keluarga auntie tau, kami selalu tonton ini. Memang best lagi-lagi bila tengok mula-mula tu macam ok eksyen tapi bila sampai dushhh... masuk dlm kolam hihi... best:)

Qhaifa Nur said...

jangan terjun adam...
jangan kata budak yang ketawa tengok wipeout...mak budak pun sama

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dari dlm perut adam dh suka nengok wipeout yaa..


adam ni mcm rupa hero korea pon ada hikhik..chumil

wahida said...

aku scary sikit tgk wipeout tu...scary sbb mcm bahaya je games dia tu...huhu...

Salina@IbuAqil said...

Aqil pun sama mcm adam.. Suka sesangat ngan air.. :D

Chuu Muqhlis said...

tu dlm hati msti nk terjun main air hahah., comeylnye adam >.<

kaklong said...

jangan kan adam,kaklong anak beranak pun suka layan wipeout tu....
:)

sahromnasrudin said...

kalau ada wipe out malaysia, mesti ada scene berkayak kan heheheeee

Myra Jay said...

Myra kadang tengok citer ni rasa cam sakit lak.. ;)
Tp lawak pun ada ;)

d_LA said...

aku pun suke tgk wipeout..kejam giler..hehe..let's go dream team pun ala2 wipeout gak yg versi korea..best gak..artis vs org awam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby