06 April 2012

Hadiah-hadiah adam | TQ so much!!!

Ini last part ye......^_^


  masih teringat kesedapan apam gebu gebas ni.....
aritu bagitau kat hubby nak try belajar buat apam ni....
dia kata belajar la, nanti boleh buat meniaga......erk, agak-agak ada orang nak beli tak?


Ok, berbalik pada tajuk......


Masa besday adam aritu, adam dapat hadiah dari kawan-kawan mama dan abah.....rezeki adam kan....TQ semua.....semoga murah rezeki korang.....


 ini dari jiran depan umah.....TQ uncle & auntie.....



 ini dari HA, kawan opis mama.......TQ
fevret adam la benda-benda gini......



 ini dari auntie Aju.....TQ
muat....kekeke....



ini dari auntie eB......TQ
pun muat jugak....:)



tengok la gayanya bila try baju tuh......^_^



ini lak dari kawan opis mama juga.....dari kak zifah, ziren dan dila....TQ....
 "saya menang moto"


terus tak laku basikal ni......ni hadiah besday yang abah bagi.....yang beli kat nilai 3 aritu....
adam cakap dia taknak basikal yang kena kayuh......kekeke.....
dia nak naik moto yang pijak-kaki-terus-jalan......



kemain bergaya dengan moto......
mama suruh duduk, nak amik gambar.....tapi dia g duduk camtu lak.....
 
tiap-tiap hari merempit je kejenya....kekeke.....
ikut perangai sapa la ni.....



1 Malaysia......takde kaitan...hahaha....


Yang selebihnya adam dapat duit.....terus masuk tabung adam.......alhamdulillah.....
TQ!!!!


25 org syg adam:

Zana Nordin said...

wahh...
mcm2 hadiah besday adam
rezeki adam
syukur....tp paling best tu motor..he he he....

azam said...

saya menang moto.....hehehe

nice

Kakzakie said...

Amboi adam... macam dah besar sangat bila bergaya, tapi pakai baju masih tak pandai heee....

Sukalah dia dapat banyak hadiah ye aanie...

Aju Mohit said...

Bestnya Adam dpt motor!!! Hehehe hadiah auntie Aju je yang Kecik hahahahaha

fiza said...

Murah rezeki adam.

syawalsimpsons said...

fuyooo saya menang moto..terbaik la adam....sedey ni tak dapata ttend jugak ni////mmmmmm...

kaklong said...

itu lah namanya rezeki anak...
luv adam..k-pop boy!

*azni* said...

azni berkenan kat kerusi tu..lawa plak nampak.. :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

seronok dapat banyak hadiah...hahahaha

sahromnasrudin said...

alhamdulillah..semuanya berjalan lancar dan hadiah yg adam dapat pun hebat2 belaka....

sumysya said...

hadiah mahal tu moto...best kan..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

boley dah adam merempit lepas ni dah ader motor ngeeee...banyak gak hadiah dia dapat ekkk

Salina@IbuAqil said...

alololo!!
bestnya dia..
bnyk adiah..
sorry dear dh lama x sggh sini..
mggu penuh dugaan le katakan..
rindu sgt ngan adam.. ;)
Happy weekend & Take care.. ;)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

bestnyer Adam dpt manyak adiah..
dpt moto tu jgn merempit dh la yer.. heheh

Cik Ecah said...

waaaaawaaaa seronoknyaaa manyak hadiahhh :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

bestnya adammm..semua hadiah bestt

eB ezrin said...

ho3... yg kayuh tuh bgs tau adam.. leh jadik taugh... ;p
tq kembali :)

Myra Jay said...

Moto tu lebih kurang Moto Firas jugak, adiah dari MJ dengan My Mum untuk besday Firas :)

eB ezrin said...

psl umah aanie yer?
eB tau ;p

eB ezrin said...

@eB ezrinalamak, x larat plk nk text...
ckp boleh? ha ha ha

MamaYatie said...

happy belated besday adam..alahai..auntie ni busy2 smp tak terlepas cite..

hadiah adam-best2 semua...alhamdulillah...
kek-auntie suka banget kek angry bird adam tu..cantek la..
manyak jugak menunya yer..mujurlah ramai yg membantu..kalo tak fingsan la aanie...

Alin Marlini said...

hehehehehe...comel adam...

wan nurul hezrina said...

seronoknya adam ngan presentnya=)

Izan Ishak said...

bestnya adam dpt byk hadiah yg best2.. hehehe... "saya menang moto juga!"

Siti Asiah said...

Murahnyer rezeki adam yea...dapat banyak presie...acik nk satu bole?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby