03 April 2012

Majlis Doa Selamat & Hari Jadi Part 1

Assalamualaikum......

Jumaat lepas aku cuti sebab adik dan makcik aku baru sampai dari kelantan.....lepas diorang breakfast dan rehat-rehat sikit, aku ajak diorang ke Putrajaya amik goodies bag......actually aku tempah je goodies bag tu sebab ingatkan tak sempat nak shopping dan packing-packing semua tuh.....senang kan sekarang ni?? goodies bag pun boleh tempah-tempah je.....sediakan aje ongkosnya....hehe...

Aku pegi bertiga je dengan makcik dan adik aku.....hubby keje....adam lak aku terpaksa tinggal kat nursery sebab takut dia bising dalam kete sebab dia tak biasa lagi dengan makcik aku tu.....lagipun lepas tu kitorang nak shopping barang-barang untuk majlis......pengsan kalo bawak dia....kekeke.....

Kalo putrajaya tu aku tahu pegi masjid je sebab itu je pun tempat yang selalu aku pegi.....tapi orang tu tak dapat jumpa kat masjid...dia suruh jumpa kat petronas presint 9.....huwaaa......nasib baik jumpa gak....tapi, lepas tu kami tak tahu nak balik camne....tengok signboard cari masjid je sebab dari situ baru aku tahu jalan balik.....kekeke.....

Dah alang-alang sampai kat masjid, singgah la jap bergambar.....


 makcik aku......kami sebaya, tapi berlainan saiz......kekeke......
semua mata dah jadi sepet sebab panas n silau......



 adik bongsu aku......kami tak seiras......^_^


Masa kat sini ramai sangat pelancong dari China kalau tak silap.....lepas kami bergambar kat situ, diorang lak ambil alih......dah macam pelancong lak aku rasa sebab sibuk berebut dengan diorang nak bergambar kat situ.....hahahah.....

Lepas tu aku terus pecut pegi mydin usj lak.....best shopping time orang keje sebab tak ramai sangat orang......puas hati sebab dapat beli semua yang ada dalam list.....



to be continue lagi....^_^

30 org syg adam:

sahromnasrudin said...

kenapa ada pagar kat citu..takut ada demonstrasi kot heheheee

azam said...

sempat lagi tu....hahaha

Myra Jay said...

Memang lain muka dengan adik ha ;)

azam said...

kalau panas biasalah mata sepet

Alin Marlini said...

makcik mude rupernyer..hehehe

Kakzakie said...

Sebaya dgn makcik tu yg best... idea masih seimbang. Kesian Adam kena tinggal kat nursery... kalau tak boleh tengok dia bergaya sama kat masjid tu...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

pose sakan sungguh!!

p/s::kawaii tue mean cute/comey gituew ahaks :o

wan nurul hezrina said...

aahlah mmg lain adik bongsu2.sama cam adik bongsu nurul lain.aah lah annie.kene kuarantine.mmgh takleh bercampur org.takut nnt datang berjangkitlak.huhu..tulah azni kata buat makan2 kat umah annie.sayang.kalau tak mesti dpt jupe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

patutla nmpk muda belia mackciknya..sebaya..sy bygkan semalam makciknya mesti dah betul-betul makcik hehe

ajumohit said...

aju sebelum ke rumah aanie tu, kesini jugak pagi tu hahahha sama daaa

eB ezrin said...

i lioke ur posing :)
eh gambor besday esok yer? :)

MamaYatie said...

bukan selalu pi sana kan..posing jerk..kekee
steady jer aanie pose..i like!

LYAfrina said...

owh..dulu xde pagar mcm tu kan kat depan ni... bru letak ke??

syawalsimpsons said...

ala gapo datang putrajaya tak kecek kite...leh jumpo..kikikiki...

Izan Ishak said...

sempat juga posing2 tu... bila lagi kan...

yelah.. muka aanie n adik tak sama pun..

aanie said...

@sahromnasrudin

haha...ye la kot....ala, tapi blh je masuk tu.....

aanie said...

@azam

sempat jer....:)

aanie said...

@Myra Jay

family kami memang takde yg seiras....:)

aanie said...

@azam

tu la..yg x sepet pun blh sepet kan...

aanie said...

@Alin Marlini

hakhak..memang pun....

aanie said...

@Kakzakie

a'ah, sekepala dari kecik lagi....

tu la, terpaksa tinggal....xpe, lenkali blh bawak adam jln2 sini...

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

hahaha...bukan selalu ada peluang posing kat situ...

ouh, yeke?? haha, baru tau...tq..

aanie said...

@wan nurul hezrina

xpe la nurul....lenkali ada rezeki kita jumpa eh...

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

hehehe...mkck yg muda belia lagi...

mkck yg betul2 makcik semua bz dgn rumahtangga masing2....kekeke.....

aanie said...

@ajumohit

hahaha...tu la pasal...
sempat lagi tu aju dtg sini....
masa blk ada singgah pyramid x? kekeke....

aanie said...

@eB ezrin

hakhak....poyo je kan posing camtu.....:)

aanie said...

@MamaYatie

a'ah, bukan selalu.....kalau xde pape mmg x sampai la sana.....

pose poyo tu....kekeke....

aanie said...

@LYAfrina

ntah la....ye la tu kot....x perasan lak sblm ni...hehe....

aanie said...

@syawalsimpsons

bukan kecek la....royak....kekeke...

dtg hari keje la sue...lagipun kejar masa....lenkali eh....:)

aanie said...

@Izan Ishak

sempatttt...hahaha...

aanie mcm muka mak...adik mcm muka abah kot....hehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby