02 April 2012

Alhamdulillah.......setel jugak......

Assalamualaikum.......

Semalam berjaya jugak kami adakan Majlis Doa Selamat (housewarming) dan Majlis Hari Jadi Adam.....dalam dok jadi tak jadi tu, akhirnya jadi jugak.......alhamdulillah, dipermudahkan segala urusan.....majlis yang sederhana tapi tetap meriah dengan kehadiran tetamu-tetamu yang sangat best!!!

Terima kasih buat yang sudi hadir ke rumah kami terutamanya rakan blogger, Aju dan eB...... time kasih sangat-sangat.....*terharu

Maaf ye kalau ada ketaksempurnaan majlis kami tu.....

Yang pasti aku sangat-sangat lega sebab makanan semua habis dan tak membazir (benda yang sangat-sangat aku risau)...... 
Ramai yang komen kata Nasi Dagang terbaekkkkk....yeay!! (risau sangat sebab takut tak cukup!!)

Adam lak baru je bangun tido terus potong kek.....kekeke......
 



* to be continue
gambar belum transfer....:)

17 org syg adam:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mama adam lah yg masak nasik dagang tu ekk..mesti sedapp nihh

azam said...

alhamdulillah........

selamat semuanya

syawalsimpsons said...

ala baru nak tengok gambo..semalam kat umah dok PK sedey je tak dapat attend..kalo tak mesti dapat jumpe Eb kan N aanie gak...mmmmm....sadis...akob kata...nnt kiter G umah aanie time raya..kikikikiki./....

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

mkck yg buat....kalau sy buat, x jadi nasi dagang.....kekeke....

aanie said...

@azam

alhamdulillah....lega rasanya....:)

Myra Jay said...

Alhamdulillah, lega kan bila semua dah settle :)

Best dapat jumpa rakan blogger :)

ajumohit said...

Lega dah selesai kan aanie, Adam Gaya kpop gitu hehehhe

MamaEma said...

alamak, ruginya ema ketinggalan di sini...mungkin tak ada rezeki...

fiza said...

Alhamdulillah...selesai sudah ☺☺

pena rozie said...

alhamdullilah...

LYAfrina said...

alhamdulillah... smuanya bjln lncar..

huhu..kalo dekat..confirm lya pon join..

Izan Ishak said...

wahhh... mesti majlis sangat happening dgn kehadiran eb n aju kan... nnti jgn lupa tepek gmbr banyak2 ye.

dapurCikWan said...

alhamdulillah =)

ogyep yummy mellow said...

ada nasi dagang... lain kali jgn lupa invite ogyep ya...

Amy Syaquena said...

Alhamdulillah selamat semuanya..best la ada rakan blogger datang..

kaklong said...

lorrr.kaklong ngt lambat lagi nak buat..alahai..tak ngasa adam apam polakdot kaklong...huhuhuhu!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tgk aju update meriah jer bufday party tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby