18 April 2012

Adam yang suka bergambar

Assalamualaikum.....

Sejak akhir-akhir ni adam suka sangat bergambar......berbeza dengan masa adam tak tahu apa itu gambar.....sebab dulu bila nak amik gambar je mesti dia pandang tempat lain.......tapi sekarang, asalkan mama or abah pegang kamera ataupun henset mesti nak mintak bergambar......^_^


Gambar-gambar ni semua abah yang snap......
Mama tengah sibuk bershopping.....kekeke....
Abah cakap, adam keluarkan sendiri henset dari beg abah......pastu adam g duduk kat situ......nak suruh amikkan gambar le tu??

duduk ala-ala orang jepun gituwww....



 tengok-tengok apa menu best yang ada......



 elok je dia bersandar kat pintu lif.......uhuk.....



 lagi aksi duduk ala jepung.....sopan jek...



 nak mekap ke??



ni masa g shopping rak tv ari tu......
adam jumpa kerusi comey lagi.....hmm, mama je yang tak tahu......huhu.....


43 org syg adam:

*azni* said...

mesra camera la plak budak kpop ni..haha..

syawalsimpsons said...

CUMILL JAA...MMG MACAM ANAK JEPUN NI...

azam said...

huh..posing sogo......

azam said...

hebat la adam...promote sogo ye?

Alwanez said...

Betul2 macam hero jepun adam ni, encem!

Syira Qahira said...

salam..

budak-budak mmg mcm tu kak..pantang nampak kamera :)

Kakzakie said...

Memang adam tu ada airmuka ala-ala jepun so bila duduk gitu memang macam anak jepunlah:)

Myra Jay said...

Amboi kemain Adam sekarang ye suka bergambar..
Okla tu senang takyah suruh dia offer diri :)

aanie said...

@*azni*

haha, tu la pasal...:)

aanie said...

@syawalsimpsons

jepun ke kpop?? kekeke.....
thanx...:)

aanie said...

@azam

uiks, perasan ek tu sogo?

aanie said...

@azam

sogo kan org jepun punye....dia duduk pun ala-ala jepun....

aanie said...

@Alwanez

mata sepet...
thanx..:)

aanie said...

@Syira Qahira

salam....
haha...tu la...tp dulu adam x suka bergambar....puas pujuk....huhu....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

comel..dah jadi kak farisyah nie..alegik kamera

Aju Mohit said...

Comelnya Adam, ni mesti ikut perangai mama dia yg duke posing ni kekekekek, Adam Putih nmpk dlm gmbr ni, mcm Anak org Jepun pulak

Adylia Qarissa said...

kang terbuka pintu lif tu mau terjatuh kebelakang lak adam nie..hehehe..

macam anak jepun dah muka adam ;p

Salina@IbuAqil said...

Adam suka berposing erk..
Comel je dia cenyum.. ;)

Ijah EmoTemo said...

wahh suka kamera eh adam? hehe shumil! ;)

LYAfrina said...

adam y sgt comel n handsome... serta stylo... mcm korea :-)

blh posing2 dgn asya ni.. asya suka gk bgmbar

aanie said...

@Kakzakie

mesti kenan abah dia yg suka tgk cite jepun ni....

aanie said...

@Myra Jay

senang la sikit skrg.....
tp lepas amik gambar dia, mesti dia dtg kat kita nak tgk balik..kekeke....

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

camera-friendly....hehe...

aanie said...

@Aju Mohit

haha...mama dia suka photogediks.....

tu bukan putih natural pun...sb pakai henfon canggih sikit...pastu edit kasi lighting sikit....putih la sikit.....hahahah....

aanie said...

@Adylia Qarissa

tu la pasal....
abah adam punye keje la tu....

kaklong said...

adam suruh mama beli kerusi cantik tu..cepatttt!!





*kaklong pun suka tengok kerusi tu....heheheh!

aanie said...

@Salina@IbuAqil

ikut mood gak tuh....
thanx..:)

aanie said...

@Ijah EmoTemo

tu la....tu yg mama rasa nak dslr nih...haha....
thanx ijah...:)

aanie said...

@LYAfrina

thanx lya...

a'ah, nanti kita gandingkan diorang posing......

eB ezrin said...

our bruce lee... ensem :)

sahromnasrudin said...

ada cutting model la

Mama Gee said...

hensemmnyaaa adammmmm :)


aanie ~ pasni kita pakat nangis kt dapurr lak lah ya..hehe

mizzkechique said...

mcm kpop!!!

Izan Ishak said...

comel sangat adam tang dia duk cam jepung tu...

Chuu Muqhlis said...

model kecil ni kehkeh.,

IntaNBerliaN said...

pandai adam nk bergambo yer... encem.. hihi

Edy Zaidi said...

Please vote for Www.danielzaidi.com in MITBCA2012 : Malaysia International Tourism Photography/Art Blog

Vote for www.eqbalzack.com in DiGi WWWOW Awards 2012 : Blogger of The Year

Thanks guys for your helps...really appreciate it! LOVE U lah..:p

azam said...

lama menghilang ye??

Alin Marlini said...

comey jek dak mata sepet ni...

dahliana said...

Salam, sy ana. sorry adam, auntie entertain jap...nak tanya tuan punye blog, contact no person yang buat table top tuh....masih ada simpan ke. Nak minta le, coz sedang cari org buat sekarang nih. terima kasih banyak - dahliana@tm.com.my

MamaYatie said...

anak blogger mmg harus mesra kamera..hahaha

k-pop boy! haha

d_LA said...

aku mmg suke ;a adam rmbut pjg camtu..ngorat kang baru taw..adam dh bsr, dh pndai posing dah..mak dia kene bli dslr ni baru puas ati amik gmbr

wan nurul hezrina said...

lawalah buaiantuh mesti adam suka=)mcm budak kore si adam nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby