16 April 2012

Kursus KIK dan Header baru

Assalamualaikum.....

Dah lama blog ni tak berupdate......khamis dan jumaat lepas aku Kursus KIK kat hq....KIK ni Kumpulan Inovatif dan Kreatif.....kami kena buat satu projek....lepas tu kena lawan di peringkat organisasi dulu...kalau menang, lawan di peringkat negeri lak......kalau menang, dapat la wang tunai sekian-sekian.....tapi tu kalau menang la.....hahaha...

Ada tak sesapa yang masuk KIK ni? nanti kita lawan ek....haha...confident lebih je aku ni.....padahal baru belajar basic je.....


Masa kursus tu, dapat satu panggilan dari eb....dia mintak emel sebab nak hantar header.....hah! dah siap dah? cepatnya!! tapi sorry ye eb, pagi ni baru berkesempatan tengok.....terus tepek kat blog......

 
 cantik kan?? sukerrr.....


Akhirnya bertukar gak header aku ni.....header lama tu adam masih baby lagi...aku pun masih belum berkembang dengan jayanya lagi......sekarang?? double triple chin dah....huhu.....

Apa-apa pun, time kasih banyak-banyak eb......sangat-sangat menghargainya......aanie anggap ni macam hadiah besday la ek....in advance la tapi......hehe....sukerrr.....

Actually dah lama eb mintak gambar, tapi masalahnya kami takde gambar bertiga........sadis kan? masa eb datang umah aritu terus eb amikkan gambar kami bertiga sebab nak buat header....photoG datang sendiri tu.....hehe....


Mama Adam's Family vs Ten Little Fingers.....^_^

37 org syg adam:

syawalsimpsons said...

tebaik la....

MyeAqma said...

nak header baru jugak!!!!

*azni* said...

simple dan cantekk la header baru tu..header lama takde papa adam,yg baru ni cukup korum..sket lagi tukar header lagik sebab ada adik adam pulak..hahaha..

eB ezrin said...

ha ha ha.....
eB nmpk penoh ;p

azam said...

nice neew header...cantik lah...simple but elegent

kaklong said...

header tu bayo ke free anie?
heheheh!
kaklong pun dah lama nak tukar header gambo family...huhuhuh!

Kakzakie said...

Cantiklah header baru ini aanie..
Simple dan menarik

Qhaifa Nur said...

cantiklah...
bila ni nak tempah eB...

Huda said...

cantik sgt :) hepi belated bzday adam :)

Aju Mohit said...

Cantiknya header baru. Sweetfamily hihi

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

cantek...........

aanie said...

@syawalsimpsons

memang terbaekkk....

aanie said...

@MyeAqma

hakhak...jangan jeles...")

aanie said...

@*azni*

kena proses adik untuk adam dulu la ni.....hehe....

aanie said...

@eB ezrin

penuh mendenya?? aanie lagi penuh...hahaha....

aanie said...

@azam

cantik kan??
thanx....

aanie said...

@kaklong

free je....hikhik...

aanie said...

@Kakzakie

cantik kan?
thanx kak....

aanie said...

@Qhaifa Nur

cantik....
nanti tempah la dgn eb....

aanie said...

@Huda

cantik..
thanx...:)

aanie said...

@Aju Mohit

thanx...
sweet family tu aju....kami sweat kot...hahaha...

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

thanx...:)

Ijah EmoTemo said...

waaa header baru! shantek!! ;)

Huda said...

senang nak pasang ni aanie..then kita letak je kat mangkuk tandas tu, if dia nak poo poo wee wee, kita suh dia panjat n duduk. mesti dia suka :) dgn postage rm55 ke kl.

Siti Asiah said...

cantik header baru mamadam,
tapi kalau xde pic.tapak kaki n bulat2 itam tu lg cantik...bg sy la...teringin nk heaser cantik cam mamadam...:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

pewittt header sgt malatop oke @_@

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

jawab kat sini boelh...

hantar gambar kat email kita loveannajueanna@gamil.com
jue tak tetapkan berapa deposit tapi jue
ambil serendah RM 10

aanie boleh bank in kat akaun

MAYBANK : 164017042230 (JULIANA BINTI JOHARI)
CIMB BANK : 16010007525205 (MOHD FAUZI BIN OTHMAN)


bila dah siap aanie nak pos ke nak datang ambil sendiri..
kalau nak ambil jue tinggal kat putrajaya..
kalau pos jue guna pos laju RM 6..

oklah aanie tue je...
terima kasih sebab sudi tempah PFM dengan akak...

Alin Marlini said...

kelassss gitew annie..hehehe

ogyep yummy mellow said...

Cantik header baru tu...

Salina@IbuAqil said...

Suka gambar korang sefamily tu.. Hik3!!! Amboi pG dtg umah trus.. Ekekekekeke!!!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

patut ar bukak td nmpk header dah lain..hehe..sy pon sedang happy sbb header dh baru

LYAfrina said...

mmg cun la header tu...
sama la..header lya pon hasil kreativiti eb

MamaYatie said...

cantek! header eB mmg terbaekkk la!!!

Izan Ishak said...

cantik sangat2 header yg eb buat tu...suka!!!

sahromnasrudin said...

pic last tue sgt harmoni..cayalah korang...

Myra Jay said...

Mmg cantik..
Nampak kemas..
Comel je dok tengah2 :)

cactusrock said...

cantik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby