02 August 2012

Karipap gergasi shah alam

Semalam berbuka makan karipap gergasi....adik aku belikan kat area umah dia kat shah alam.......memang besar bapak karipap dia.....sesuai dengan nama dia.....


karipap gergasi besar bapak uolsss...sampai tak muat pinggan......:)
first time jumpa karipap sebesar ni.....ada la dalam sejengkal tangan......
aku suruh adik aku beli 1 je...dia g beli 2...ntah sape yang nak makan.....



tengok la adam makan camne......nganga kemain sampai berkerut muka.......hahaha....lawak tul tengok....



dah tak muat mulut, dia korek isinya......



puas hati dapat makan??



P/s: Rasa bersalah lak update entri tapi tak bw.....malam aku tak sempat nak ngadap pc....ni pun update lepas sahur.....kalo nak bw pun time sahur ni la.....time kasih pada yang sudi datang walaupun aku tak sempat jengah korang.....kalau sempat memang aku akan jengah.....



17 org syg adam:

*azni* said...

mmg besar bapak..abis ke adam mkn sorg tu?

syawalsimpsons said...

mok beso benar la karipapnyer...puas la si adam makan kan...

che'pi said...

wah.... besarnyer karipap... Berapa harga tu? pekena sebijik ... mesti kenyang terus...

Kakzakie said...

Kalau tutup muka Adam pun boleh. Nampak besar betullah aanie. Makan satu pun dah kenyang.

fiza said...

Besonya.

ieedaz @ mama_isha said...

fuyoo memamng besar karipap tu....:)

nur anis said...

super gergasi ni..:)

Qhaifa Nur said...

memang besar....
sedapnya tengok adam makan....

Alin Marlini said...

mak aiii..besarnyer..boleh habis ke adam

Aju Mohit said...

Meleleh tgk karipap tu Aanie, hihih sapa potong rambut Adam tu? Mesti mama dia ye ;)

wan nurul hezrina said...

mak aiiii besar tul karipap.mmg cam gergasi.hahaha..tgk adam mkn puas.mkan 1 dah knyg

Chuu Muqhlis said...

mak aih beso betol., ni cmni x keras ke kulit dy., adam siap korek2 lagi tu haha

eB said...

bapak bsr... sdp x? :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

humangggg aiii..mmg besarrr..makan 1 kenyang sampai besok pagi :D

lizz said...

waa sedap nyer besar lak tu mau kenyang ni...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

makan sutir *sebiji* konpom dh kenyang ni.. hehhehe..

Myra Jay said...

Hheee, lega kalau dapat makan sebiji karipap tu, kenyang sampai sahur ha ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby