08 August 2012

Wordless Wednesday | Murtabak Maggi

Murtabak maggi tak berapa nak menjadi tapi nak jugak tepek kat blog ni.......wakaka.....


Ni first time aku buat murtabak maggi......weekend aritu aku tak pegi param, jadi takde la kuih untuk berbuka....maka, aku try la buat murtabak maggi ni.....tak menjadi sangat....hancur lebur.....ahaha...tapi rasa tetap ada la.....dah guna perencah maggi....memang tak lari la rasa dia......ahaha...tapi yang penting adam cakap sedap.....ahaha.....berani dia cakap tak sedap???? mama mogok taknak buat susu baru tau....ahaha.....

12 org syg adam:

Kakzakie said...

Bulan puasa nie maggi kat rumah kakak tak tersentuh pun aanie asyik beli kat bazar memanjang..

syawalsimpsons said...

kasi tau la resepi ni..sue nak try buat gak balik ni...

che'pi said...

wah... murtabak meggi... ade lebih tak? nak sikit? heheheheh

eB said...

wahhhhhhhhhhh mama ugut yer? hik3

nur anis said...

yang penting sedap..:)

Masya said...

sy pun baru buat minggu lps hahaa.. sedappp... layan..

♥ ROS ♥ said...

rupa xpenting.. yg penting sdap :) hihihi.. ros biasa buat, cicah dgn cili sos..fuhh :P

Huda said...

macam nampak sdap aanie :) hehehe..okla kan asalkan perut kite kenyang :) nyum3

Qhaifa Nur said...

dah nak akhir2 ramadhan tak tahu nak masak apa....
cuba resepi murtabak maggi pun sedap.....

Cute Mum said...

bila tengok nie teringat zaman sekolah ada buat untuk jualan kelab.. tapi cara nak buat dah tak ingat..
apa kata kongsi.. manatau uyun boleh try nanti.. :)

fieda said...

tertelan air liur tau..

Pink Lavender said...

tepek jer aanie..
blog kite kan..biaq pi la diorang nak komen..hihihi

makneng follow aanie
jemput ke blog makneng yg xsebrape tuhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby