16 August 2012

Selamat Hari Raya......Maaf zahir batin

Assalamualaikum.....

Esok insya-Allah aku dah start cuti.....sepatutnya hari ni dah cuti...tapi aku cancel cuti sebab tak boleh balik kampung awal sebab hubby tak dapat cuti.....jadi, esok aku teruskan je la cuti untuk kemas-kemas barang apa yang patut....malam esok terus balik kelantan kot (tapi singgah bentong dulu).....tengok la camne...

Sedihnya rasa tak dapat balik kampung awal....takpe la, mana tau ari sabtu kete dah tak banyak sebab semua dah balik awal kan....

Ok la...di kesempatan ni aku nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua pembaca blog mama adam ni.....dengan rasa rendah diri aku nak mintak maaf jika ada terkasar bahasa dalam penulisan di blog ini mahupun dalam komen di blog korang.....

Berhati-hati ketika memandu.....semoga kita semua selamat sampai ke destinasi......


dari kami sekeluarga......


9 org syg adam:

Cute Mum said...

selamat hari raya aildilfitri maaf zahir & batin dari kami sekeluarga..

Zie said...

selamat hari raya comelnya adam

::NureeN:: said...

slamat ari raya, maaf zahir & batin

syawalsimpsons said...

selamat hari raya aanie

Hasrina said...

selamat hari raya

well adam is so chinise look

Qhaifa Nur said...

selamat hari raya...
maaflah kalau ada tersilap kata2...

comelnya adam...

fiza said...

Salam aidilfitri buat aanie & family. Berhati2 dijalan raya. Semoga selamat sampai ke destinasi yg dituju.

Chuu Muqhlis said...

wahh adam n family laju je,, da ade foto raye ek :D

♥ ROS ♥ said...

Selamat hari raya annie... :) sweet family :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby