15 August 2012

Shopping raya di Jakel, Shah Alam

Malam tadi kami ke Jakel, Shah Alam....malam sebelum tu aku dah ke jalan tar, tapi tak menarik baju-baju kat sana.....mahal jerr...kalau baju yang murah-murah lak macam baju stok tahun-tahun lepas.....baju melayu pun agak mahal.....maybe diorang nak tunggu malam raya kot baru nak turunkan harga.....

Kat jakel SA ni macam best sikit nak shopping....bagi aku la...sebab tak pack sangat dan tak panas......kalo kat kl pack sangat kot....

Semalam dapat la rembat baju melayu hubby dan adam.....harganya lebih murah dari yang kitorang jumpa kat jalan tar tu....ok la...buat apa mahal-mahal.....pakai satu hari di hari raya je.....hehe....


adam try baju melayu.....
kecik je anak aku ni.....pakai saiz 1 je.....
tapi tema kami bukan hijau ye...
tema kami adalah warna favourite aku....hikhik....


Disebabkan aku dah ada baju raya, jadi takde la aku nak beli lagi.....aku just beli baju kurung biasa untuk pakai kat ofis je.....dapat la harga murah...katanya tengah happy hour....harga asal RM100++......happy hour dapat la RM50 sahaja.....murah gilerr sebab baju siap ada batu dan ada lining......terus rembat 3 pasang....beli untuk adik aku sepasang......


P/s: Malam ni nak g Jusco Bukit Tinggi lak.....tiap-tiap malam shopping ^_^....


6 org syg adam:

syawalsimpsons said...

bestnyer tetiap malam shopping kan...sue semalam je la....akob dapat, syawal pon dapat...sue je tak dapat...mmmm..sadis....

shark said...

baju melayu suami dgn baju nely pun saya shoping di Jakel..:) ngeeeee..

Chuu Muqhlis said...

saiz satu haha comel je..
chuu kaler gold :P

eB said...

hepi hr [pkl braper?
cam best jerk :)

eB bkn alahan awal2 preggy dolo...
tapi eB mmg x sehat.. maklum high risk mother. graf jantung pn byk merah... ;p

" TLF & family menyusun 10 jari memohon maaf diatas segala ketelanjuran kater
serta ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
semua rakan-rakan bloggers
yang selalu datang menziarah ke blog TLF.
Aidilfitri hari kemaafan,
Menghapus kesalahan sesama insan,
Memupuk perpaduan sesama ehsan,
Mengikat tali keakraban.

MAAF ZAHIR DAN BATIN. "

Huda said...

thn ni suami x nak beli baju melayu..mujur kaler baju huda leh matching dgn baju melayu masa nikah dulu..so dia pakai baju tu..heheh

Kakzakie said...

Betul aanie, org lelaki pakai sekali je lepas tu buat solat harian. Kalau macam adam last jadi baju tidur..

Murah kalau RM50/- untunglah last minute kakak rasa tu dapat murah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby