15 October 2012

Dating dengan adam

Semalam time lunch pegi giant dengan adam nak beli barang dapur sikit......kat dalam giant tak tau nak makan apa.....pastu teringat member ofis ada bagi kupon untuk redeem ayam penyet.....yiahooooo!!! makan free la kita ye adam....

Kupon tu dapat set nasi ayam penyet je.....tapi tak termasuk air.....kena beli jugak la....takpe la, RM3.15 je.....kekeke.....



 kami berdua je.....ok, fine...saya dah gemuk...
adam duk bising-bising kat kedai tu cakap "abah work....abah work"
ye la, sebab biasanya kami keluar makan bertiga......:(




 ini la nasi ayam penyet free kami......alhamdulillah.....
sup tu adam hirup camtu je.....habis 1 mangkuk......ayayaaiiiii....suka sangat sup....




lepas tu belikan adam selipar ni kat bata.....
biasa adam pakai sandal.....saje belikan selipar ni sebab senang nak sarung.....
tapi rupa-rupanya adam jalan 2x lebih lambat dari biasa.....kekeke.....*takbiasalagikot.....^_^


35 org syg adam:

JaSSNaNi said...

owh... adam kuar ngan mama je ler.. sedap nampak ayam penyek tu... akak pun suka gak...
tengok sliper adam.. teringat sliper kimi, baru beli last week kat KL Central... fipper la.. budak2 skrg dok pakai beach slipper tu... tapi hayat tak panjang.. ade plak org panjang tangan.. datang umah rembat kasut kimi tu.. sian kimi.. kebetulan mmg tak penah ada kes curi kasut kat situ, so kimi mcm biasa letak slipper kat dlm grill tapi luar pintu.. sian kimi.. beli slipper rm13.90 dengan duit raya nye sendiri plak tu.. skrg kimi sedang merembat slipper mamanya plak.. almaklumlah.. 1 size kaki.. hehehe..

kaklong said...

adam mcm anie sebijik...ngammmm!

Kakzakie said...

Kena selitkan jari tu yg agak susah aanie. Tapi lama-lama biasa. Cantiklah seliparnya, jari Adam pun geram kakak tengok.. apalah kakak nie kan aanie..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

sedapnye makan.. deting tu :-)

ieedaz @ mama_isha said...

tu bukan gemok tp senang hati nama nye..:)
comel je kaki adam tu..

nur anis said...

huhu..mesti dia rasa nak tecabut je selipar tu...

Qhaifa Nur said...

seronok adam hari2 dating dgn mama....
pernah makan sekali je ayam penyet, nampak sedap betul...
cantik selipar adam.....

Aju Mohit said...

owh dating berdua tak ajak ye heheeh, comelnya sandal baru adam, takpe aanie nnti lama2 biasalah adam dengan sandal tu

aju pakai application frame untuk edit gmbr tu aanie

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hehe..adam kecik-kecik dating ngn mama..t dh besar dating ngn awek bawak mama sekali tau..sian mama abah work yaa

wan nurul hezrina said...

oklah tuh topup beli airjer..nurulpun suka makan ayam penyet=)hehe

selipar adam nampak serasi ngan kaki dier=)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam aanie..bestnya gt berdating ngan adam jer.Adam pon budak baek...xbyk ragam date ngan mama dia.
Ha'ah la...Adam tu cam copy paste rupa aanie (^_^)

Alin Marlini said...

hehehe...free tu yg syiokk...temban pun still comel

Liza said...

First time kot Adam pakai kasut selit kat jari.. Nanti cekap lah tu.Hehe...

fiza said...

Berdua adalah lebih baik..hehehe...cute selipar adam.

aanie said...

@JaSSNaNi

ler, siannya...ada jgk yg jenis rembat selipar ye..

kaki sama saiz dgn mamanya? biar betul....

aanie said...

@kaklong

eh ye ke? maknanya sy comel la ek kaklong...hehe...haha...

aanie said...

@Kakzakie

tu la, dia jalan pun terkengkang-kengkang...kekeke..lawak tul....

ehem..kakak teringin anak laki ye...:)

aanie said...

@Pokok Manggis Depan Rumah

dating ngan anak....kekeke...

aanie said...

@ieedaz @ mama_isha

hehe..tp mkn hati pun blh gemok jgk tau....:)

aanie said...

@nur anis

a'ah...jalan duk tgk kaki je..haha..comel tul...

aanie said...

@Qhaifa Nur

ayam penyet kalo mkn time lapar mmg mengancam kak....kena lak sambal dia sedap..hohoho....

aanie said...

@Aju Mohit

mana blh ajak...nanti x jadi la dating...kekeke....

application frame? katne lak tu nak cari?

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

kekeke...mesti bengang je awek adam nanti....ehh??

hmm..:( nasib baik ada adam....blh teman mama...

aanie said...

@wan nurul hezrina

ok la kan...dah jimat dah sebenarnya...

ari tu dah usha selipar ni, tp dia kata xnak...tp smlm nak pulak....

aanie said...

@♥♥azatiesayang ♥♥

salam kak atie..
tu time dia duduk elok kak...sebenarnya dia dah panjat2 kerusi tu tau...huhu....

ye ke? semua org ckp adam mcm muka abahnya....dah besar mcm sy lak kot....hehe..

aanie said...

@Alin Marlini

free mmg syokk....
comel?? wahhhhh, x penah org ckp sy comel...kekeke....

aanie said...

@Liza

a'ah, mmg first time...masa beli tu pun dia duk cakap dia tak pandai pakai...kekeke...comel tul....

aanie said...

@fiza

bertiga lebih meriah kan? hehe....:)

Ijah EmoTemo said...

sedapnya ayam penyet! dh lama tak mkn ni.. ngidam tetibe hahaha

Amy Sinar Raudah said...

Adam copy paste muka mummy dia la..comel nak booking jadi menantu boleh ekekekeke....

JaSSNaNi said...

assalamualaikum dik...
lama tak apdet? bizi ek..
tak pe la.. kalau bizi wat keje dulu.. itu lebih penting kan.. hehehe...:)
>> giler jem kan.. kete tak bergerak.. geram sbb org potong2 Q tu.. membuatkan org yang berbaris elok2 naik tandok je.. :) ehehe :P
>> aah.. anak akak no.2 umur 12 tahun.. kakinya size 5 dah.. lelaki.. gamaknya sbb tu kaki cepat panjang kot.. tapi sakinah anak no.1 tu.. kaki lagi besar dari akak.. akak pakai size 5. tapi dia size 6 tau.. hehehe.. tak leh shared kasut ngan dia.. hahahaha..

Izan Ishak said...

best tu dpt makan free ngan budak hensem.

adam blm biasa lagi ngan selipar camtu eh. anak2 izan pun kalau belikan sandal... suka sgt pakai sampai kaki terkeluar. kata kat dorg baik takyah pakai kalau camtu. skrg ni belikan selipar aje smuanya.

JaSSNaNi said...

jom join GA.. akak tag aanie ye.. :)

http://kemonlamakcikeikynok.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50.html

JaSSNaNi said...

Jom join GA ni plak.. banyak adiah tau..

http://www.yanayassin.com/2012/10/mega-giveaway-dari-wwwyanayassincom.html

fieda said...

adam mmg anak mama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby