29 October 2012

Cashout lah.....

Dah lama tak cite pasal nuffnang.....dah lama tak dapat be sebenarnya.....tapi takpe lah update tetap update....walauponnn kejap update, kejap tak sampaikan pembaca tegar blog ni pun dah tanya....pembaca tegar merujuk kepada encik suami....hehehe....

Dah hujung bulan, boleh la cashout duit nuffnang....kalau ikutkan nak cashout bulan lepas, tapi lupa lak....sedar-sedar dah awal bulan....hmm, tunggu je la dia bertambah (jika ada) untuk sebulan lagi....


amount terpaksa diblurkan.....geram tak??
hehe....jangan marah eh.....yang pasti tak sampai 100 pun...hehe.....
kumpul dari bulan 1 lagi.....hahaha....



Ni kiranya cashout kali ke-4.....tapi setiap cheque tak penah sampai seratus pun.....setakat ni aku tak penah guna lagi duit nuffanng ni....dulu nak beli itu la...nak beli ini la....tapi tak jadi gak....peram je la duit tu dulu......sayang lak nak guna....susah tu nak dapat tuuuu....

Btw, time kasih Nuffnang, advertiser dan tentu-tentunya readers blog ni....^_^....tenkiu ye....


Terima kasih daun keladi,
Nanti datang la lagi....
(rosak pantun)



P/s: Sedih lak tahun ni tak rasa pun lagi daging korban......:(

14 org syg adam:

syawalsimpsons said...

sue kumpul lama..x gerak2 pon..kakkakaka

~MommyAida~ said...

Tahniah Mama Adam dapat cashoutkan..hihihi..aida pon tak merasa duit nuffnang ni lagi..hihih

JaSSNaNi said...

assalamualaikum..
best raya? :) banyak dapat daging ke? hmmmm.. sure best balik bentong kan.. :)
akak baru cashkan 1 kali duit ni.. skrg tengah kumpul2 lagi.. mana tau kot2 leh penuh tabong buat duit buka sekolah plak.. hehehehe

Aju Mohit said...

wahh boleh nyoppinglah aanie, tahniah dapat jugak hasil berblogging kan, kepuasan yang tidak ternilai hehehhe

che'pi said...

ok la tu kak.... sy tak sampai sepuluh hinggitpun.. hahaha
tak balik kampung ek?

Kakzakie said...

Sikit-sikit lama-lama jadi bukit aanie.. oklah dari tak ada.

psst: tak ada org buat qurban ke tempat aanie? kesiannya.

Cida de' Nuanza said...

tahniah dpt gak cash out kan nuffnang...sy pun penah cash out kan 4 kali...tp nk nunggu yg kali ke5 ni, mcm lama pulak ia nk penuh...
ye la..blog pun makin bertambah kan skang... nuffnang nk kena agih sama rata..hehehhe

salam kenal ye

fiza said...

Tahniah. Saya nyer blom boleh cash out lagi.

eB said...

wah dh 4 kali tuh...e B baru skali boley? ;p

Qhaifa Nur said...

belum merasa lagi duit cik nuff...

mmg sedih, raya korban x dpt daging...

Siti Asiah said...

Bestnya dapat cashout...saya tak pernah merasa lagi.

ieedaz @ mama_isha said...

alhamdulillah rezki..:)

Ijah EmoTemo said...

hee wah!! congrats! :)

wan nurul hezrina said...

nurul baru ash out bulan 9 arituh tapi check dibatalkan sbbnyer nurul letak nama penuh tak letak binti plak.huhu..pastu nuffnang kreditkan semula dlm akaun..n baru 3 ari lepas nueul cash out semula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby