09 October 2012

Sepetang di OU

Ahad lepas kami ke OU.....tak plan pun nak g ou....hubby nak g umah kawan dia kat kepong....masa balik tu singgah ou jap.....

Dah laaaamaaa sebenarnya tak pegi ou.....sejak jusco ou tutup untuk renovation.....tahun lepas la kiranya......hohoho......

Best gak jenjalan window shopping tanpa arah tujuan camni......bukan apa, selalunya kalau aku ajak hubby g mall ke mana-mana ke mesti dia tanya nak g beli apa......ish, orang nak jenjalan-hirup udara luar-cuci mata jerr....^_^



 3 of us......
pelik....apsal semua tak pandang kamera ek??




 ok....baru pandang kamera.....




 tengok tu adam geram dengan mama......




 ish, suka tau buli mama......




 memang lasak.....




 kat sini pun nak amik gambar.....kekeke.....




 jumpa kete F1 nih.....
diorang tak bagi masuk......
tak cun pun kete nih....ferrari lagi cun kot....kehkeh....




 adam nak menyusup masuk......adoi la....dia ingat ni kete mainan kot.....haha.....



................................................................



Balik dari ou kami ke pasar malam......masa singgah kat kedai putu piring, adik yang jual putu piring tu tanya "akak ada blog ek?" ....dia cakap dia perasan muka adam.....aku dah "hah" (terkesima kejap)...haha....malunyee....terus sorok muka....

Sebenarnya aku memang malu bila ada orang kenal aku kat blog.....even kalau hubby aku baca blog aku pun aku dah segan....ye la, tulisan pun tak semenggah....hahaha....

Adam ni memang jenis orang senang nak cam kot.....bayangkan kalau aku terserempak dengan kawan-kawan aku, diorang nampak adam dulu baru nampak aku....hahaha...maklumlah, muka macam dia sorang je kot kat malaysia ni.....tapi kat korea ramai la......hahaha...ayat-tak-bleh-blah.......

Sekian......

20 org syg adam:

JaSSNaNi said...

assalamualaikum aanie...
wahhh pandai adam buli mama nye ye.. hehehehe.. kesian mama.. udah ler mama sorang je pompuan.. 2 laki lawan 1 pompuan.. hehehe. bila adam nak ada adik? klu adik pompuan leh kawan mama.. :) sayang2 mama.. :)

Aju Mohit said...

waaa glemerlah aanie orang kenal, aju belum pernah ditegur sbegitu lagi hihi, mau blushhy gitu, adam lasak ye, sama ngan adam aju, suke duduk kat tengkuk

syawalsimpsons said...

selalonyer org yg baca blog kiter ni kan mesti kenai anak dolu kan...selaloo gak sue org tego gitoo...cam syawal, ibu x cam..kakkakak....wahhh mmg nampak geram benar adam tu...abis mama dier di buli...kikiki....bapak dier gak yg maintain muka kena buli

kaklong said...

kaklong pun org pernah tegor mcm tu,malu beb!...wakaka

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

hahah.. kesian mama taleh nk pose tu adam oii.. heheheh
naseb la aanie, dpt anak laki tp yg pompuan ragam pompuannyer plak.. heheh

Izan Ishak said...

heheh... kelakar je adam dah pandai buli mama.

izan pun kalau tgh tulis entri, en hubby tgk2 mesti kaku jap tgn ni. tapi dia jugalah pembaca setia blog bini dia nih~

Kakzakie said...

Itulah bestnya ada adam kan. Kalau kakak jumpa pun kakak boleh kenal aanie..

Mesti geram dia tak dapat sentuh Fi tu.

fiza said...

Adam...tak baik buli mama tau ☺☺

Wah, femes kawan kita nih. Sampai org jual putu piring pom kenal ☺☺

Qhaifa Nur said...

geram betul adam dgn mama dia...adalah tu...

seronok rasanya jika org kenal melalui blog, terasa femes sekejap aanie...

aanie said...

@JaSSNaNi

waalaikummussalam kak.....
dia mmg suka buli mama....mama pun suka buli dia...hahaha...

adik otw...tengah usaha...hehe....

aanie said...

@Aju Mohit

kehkeh....glemer lah sangat!! malu....

dah la tengkuk tmpt yg geli kan...hehe...

aanie said...

@syawalsimpsons

sebab anak yg selalu enterprem kat blog kot kan.....haha....

bapak dia maintain sokmo...:)

aanie said...

@kaklong

ye ke....hahaha...malu kan?? rasa mcm artis x? kehkeh...

aanie said...

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥

pompuan camne lak ek? tunggu dpt gegurl lak nanti....

aanie said...

@Izan Ishak

nasib dia baca..sy ni x tau la dia baca ke x...hehe....

aanie said...

@Kakzakie

lebih senang nak kenal budak2 kan kak....

memang geram pun....nasib x sempat masuk....hehe...

aanie said...

@fiza

hikhik....xde la femes mana pun lagi...tp tiba2 rasa mcm...aiyarkkk! dia search apa la sampai jumpa blog ni..hehe....

aanie said...

@Qhaifa Nur

sy ni pemalu kak...hehehe....

JaSSNaNi said...

dik... selamat pagi.. :)
jom memeriah kan GA..

link : http://mrs-supergirl.blogspot.com/

Referrel name: JaSSNaNi

Jom ramai2..

wan nurul hezrina said...

sampai tertunduk2 adam kerjakan mama=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby