24 October 2012

Salam Aidiladha

Salam Aidiladha buat semua umat Islam.....

Esok aku dah start cuti sebab taska adam dah tutup esok......

Hari ni pun macam dah malas nak keje....hehe...

Hubby dah balik rumah pagi tadi......happy la adam bangun-bangun je nampak abah dia.....

Aku maybe balik bentong je...balik hari je kot....

Raya haji kat negeri lain tak macam raya haji kat kelantan.....:(



P/s: Kenapa aku taip format camni? ini dinamakan kepelbagaian dalam menulis blog......**pang (kasi lempang sikit)



mihun singapore yang tak jadi sangat sebab tak putih......tapi rasanya masih ada......
dah banyak kali buat, tapi tak jadi putih gak.....huhu....salah teknik agaknya.....




13 org syg adam:

syawalsimpsons said...

syawal punyer taska esok tutup..maktok dier kata esokk kat umah ni dgn rania n adam, anak kakak n syawal, izz..mau raya hindu la deme..akakakakakaak

ieedaz @ mama_isha said...

rupa tolak tepi..yg penting rase sedap..hehe...slmat hari raya aldiladha buat mama adam & family :)

JaSSNaNi said...

isyy.. tadi dah komen panjang bukan main.. lepas tu blog kata apa tah.. tak leh nak publish.. abis dah tak tau nak tulis.. :P

ape pun semoga aanie suami dan anak pergi dan balik raya dengan selamat.. walaupun balik hari, balik kg gak.. akak tak balik.. so redho jer ler.. huhuhu.. lepas ni aanie belanja akak daging dari kg tau.. :P >> sibok je nak daging kurban org << huhu.. lepas ni sure banyak resepi dan gambar2 sup meletop kuar kat blog kan.. hahahahahahahahahahahaha... tunggguuuuuuuu!!!!!

Lynn Hamzah said...

lor kenapa balik sehari jer...sabtu ahad kan cuti...

Ijah EmoTemo said...

hehe..selamat hari raya aidiladha akak :)

ijah beraya di kl je hehehe..

Kakzakie said...

Kalau buat macam nie Adam boleh makan banyak aanie. Yg penting tak pedas sangat...

~MommyAida~ said...

Selamat hari raya aidiladha mama Adam..Hati-hati di jalanraya..

N i e Z a said...

selamat ari raya aidiladha...slmt blk kpg...

Qhaifa Nur said...

best dah cuti awal....
esok masih kerja lagi...
bihun tuh sedapnya...

salam aidiladha......

Aju Mohit said...

salam aidiladha aanie, psstt yang beg tu aju beli rm100 aanie, segan nk pakai sbb org msti tau beg tak ori ;)

Chuu Muqhlis said...

salam aidiladha kak aanie, lame x singgah sini., btw chuu fail buat bihun sngapore sbb yg same--x mao putih hehe

eB said...

salam aidiladha . sedap la nmpknyer. nkkkkkkkkkkkkkk :)

wan nurul hezrina said...

betul raya korban kat kelantan meriah sangat=)tahun nie nurul tak korban lembu..korban benda lain.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby