22 October 2012

Tak sihat.....

Minggu lepas agak busy dengan keje-keje kat ofis.....macam ni la keje aku....aku takde keje rutin, tapi banyaaaakkk keje ad-hoc.....kena setel keje dulu....kang bos nampak aku online, tak pasal-pasal kena panggil (bos baru agak strict...don't play-play....kehkeh)....

Kalau ikutkan hari sabtu aku kena ot.....tapi, adam lak tak sihat.....bangun pagi sabtu tu tengok dia batuk-batuk + selsema + semput.....aku pun dalam masa yang sama sakit tekak dan batuk-batuk jugak.....risau rasanya tengok keadaan dia camtu.....(bila sakit camni baru terfikir sape nak jaga kami...)

Hari sabtu tu adam tak tido tengahari....tapi bila petang baru dia tido....bayangkan adam tido dari petang tu sampailah ke tengahari esoknya......malam tu aku tengok bola sorang-sorang je....uhuk....bersorak pun kena slow-slow je....kehkeh...takpelah, janji menang.....hehe....(sempat lagi selit pasal bola tuh)

Ok, yang pasal adam tido lama tu.....ni first time adam tido lama camtu....maybe dia tak larat sangat kot....dia cuma bangun pagi kejap mintak air.....haus sangat kot sebab semalaman tak minum or makan....lepas tu dia tido balik....kesian betul tengok....

Bila bangun tengahari tu nampak dia dah ok sikit....aku buat sup ayam...adam makan 2x tambah.....alhamdulillah, lega rasanya....


 cinta hati saya....:)



suka air....bila la abah nak ajak kita g main air ek......



7 org syg adam:

JaSSNaNi said...

oooo.. patut ler lama tak berapdet.. rupanya bizi sakan adik akak ni.. :) harap2 adam tak apa2 and cepat baik ye.. Haikal pun demam.. baru start maghrib smlm.. sian dia.. and hari ni di rehatkan kat rumah ngan kakak+abang dia.. cuaca kan sejuk skrg ni.. agaknya tak tahan diorang kan.. :)

Qhaifa Nur said...

risau kalau anak demam... tadi dpt call dari taska aeish demam...kalau bole nak terbang sekarang juga.....

syawalsimpsons said...

padan diam je..x sihat...tp adam nmpk bam bam la skrg ni

eB said...

lamer sgt plk rsnyer x dgr citer adam. kami doakan adam cepat sembuh yer. mmg tgh musim nih. risau gaks... sbb aerish kalo ok jer. kalo aed ssh skit sbb aed x mo mkn ubat. hu3

Liza said...

Owh...cepat sembuh Adam yer..

Aju Mohit said...

alahai ciannya adam, rindu abah ye, risau klu semput kan aanie, smg sihat sentiasa ye adam

MommyAqil said...

Semoga Adam cepat sembuh ye...kesian tgk muka layu dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby