31 October 2012

Saya suka makan burger.....

Hari-hari saya makan burger....

Itulah adam....suka sangat makan burger....tak kisah la burger pasar malam ke...burger mekdi ke kepsi ke...bukannya dia tau....kekeke....macam yang aku cite kat entri ni....


 mama nak ke??
Konon macam la boleh makan sebijik macam tu kan.....



Takde maknanya......kena cubit sikit-sikit jugak.....
Makan roti banyak-banyak eh.....ayam tinggal kat mama tau....kehkeh.....



Sayur tu tak makan pun.....
Masuk mulut, keluarkan balik.....



 
sedapnyeeee.....



mama punye egg tart je......
egg tart kfc sedap woo.....



P/s: Huargghhh, ngantuknya tak pekena nescafe pagi ni......

10 org syg adam:

Qhaifa Nur said...

tulah budakkan, makan burger mesti cubit sana sini, nak habis payah betul...
bila adam dah jemu, sure tak nak makan kan..kan..nak menu lain pula...

sedapnya egg tart tu aanie....

Lynn Hamzah said...

sama macam anak lynn...fav food dia burger...hehehe...

Aju Mohit said...

sedapnya adam, mama kene blaja wat bergerlah ni hihi, lagi sedap tau adam ;)

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum..
wahhhhhhhh.. sedap adam makan beger.. cam nak makan beger gak ni.. huhu.. lapar la.. lunch tak bawa hari ni.. :) so nak oder je kedai makcik bawah.. :)
>> egg tart kfc mmg sedap.. tapi akak egg tart mana2 pun akak kata sedap.. makanan kesukaan akak tu.. nyum nyum.. suka sangatt.. penah wat sekali.. dekat 20 bijik dapat.. puas makan.. ehehehe

syawalsimpsons said...

lama x rasa egg tart kepci ni...

Alin Marlini said...

sapa dengan anak sedara Kak Alin anie...hari2 mau beger McD..hehehe

Kakzakie said...

Adam sama macam auntie lebih suka burger berbanding chicken. Meh sini auntie hug...

ieedaz @ mama_isha said...

mmh bersungguh tgk muka adam..peminat burger yer,..comeyy!

Siti Asiah said...

Sedappnye Adam mamam...:)

wan nurul hezrina said...

ooo adam mmg tak mkn aym ek aanie..huhu..double down sdp gak..dia tak sukeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby