05 November 2012

Al-Ikhsan Jumbo Warehouse Clearance Sale


Sabtu lepas kami ke Stadium Malawati Shah Alam melawat Al-Ikhsan Jumbo Warehouse Clearance Sale.....ni first time kami g al-ikhsan punye warehouse (sebelum ni pernah buat ke?).....kalau metrojaya warehouse tu dah biasa dah.....

Member aku dah pegi ari pertama tu....dia kata memang best giler...barang murah sangat....memang worth it la kalau pegi.....



yang penting original guaranteed....


Sebelum masuk kena beratur dulu.....diorang lepaskan sikit-sikit sebab takut dalam tu crowded sangat kot.....



 keadaan di dalam dewan.....








Actually aku dah plan dah nak beli apa berdasarkan experience kawan aku tu.....target aku nak cari sport shoes, bag pack, bola, selipar dll.....


Tapi, bila masuk je hampa giler sebab apa yang aku nak sume takde.....dem...dah la nak masuk tu kemain beratur sampai ke jalan kat luar tu.....

Sport shoes memang takde....yang ada kasut macam ni je....

kasut macam ni memang berlambak-lambak.....kasut ni buat jalan-jalan boleh la....nak buat jogging/bersukan memang takleh la sebab berat giler....
aku takdenya nak jalan-jalan pakai kasut ni......kalo zaman muda remaja blh la kot....wakaka.....



Bola pun takde.....yang ada bola keranjang je....aku tanya staff diorang bola lain takde ke? dia kata bola sepak, bola futsal semua dah habis.....bola keranjang je yang tinggal....huhuhu.....



adam kata bola keranjang pun boleh la mama......:)
tapiiii, bola ni takleh sepak la.....huhu...



dia dah pegang kuat-kuat dah.....



So, apa yang kami beli masa warehouse tu.....



selipar adidas RM80....dapat diskaun 60%....




kasut nike hubby ada diskaun 70%...harga asal RM219.....




aku beli selipar 2 pasang lagi dari ipanema....
lepas diskaun dapat dalam lebih kurang RM11++ sepasang.....boleh la buat basahan....
sampai 3 pasang borong.....
tahun ni sampai tahun depan dah takleh beli selipar dah....kekeke....

**lepas geram tak dapat beli sport shoes**


P/s: Sape ada pegi jugak warehouse nih? boleh la share experience......^_^


11 org syg adam:

Kakzakie said...

Tak belikan Adam track-suit ke aanie. Tempat kakak tak pernah Al-Ikhsan buat sale.

Adam dah peluk tak boleh lepas ye:)

aanie said...

@Kakzakie

x jumpa pun track suit budak kak....kasut dia byk la...tp x beli pun sb mahal..hehe...

kelakar bila dia bawak bola tu..terkedek-kedek....bola besar sgt...kekeke...

*x beli pun bola tu....hehe...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ramai gak org kan...

Aju Mohit said...

nak pegi tapi pikir amainorg terus x jadi aanie, ngidam gak kasut pink cenggitu

syawalsimpsons said...

ramainyer hamba allah ni kan

Qhaifa Nur said...

mmg ramai org aanie...
stok yg best habis dah...biasa sale mcm ni siapa cepat dia dpt kan..kan..

JaSSNaNi said...

assalamualaikum.. dikkkkk..
pssttt.. akak ada tag nama kat contest ye.. :P (jom meriahkan )

>>> smlm akak pun gi sini.. tapi gi pasar pagi.. jalan2 sambar 2 pasang tudung baru.. :P
>>> hari ni dtg keje pakai tudung baru.. :P :P :P
>>> smlm depan ni ramai gile.. jem terukkk.. jenuh tunggu kat jem.. nak masuk parking pun jenuh..
>>> akak tak masuk dlm ni.. sbb tak de mende nak cari.. asben pun tak suka sport.. so wat don no je la.. :D :P

N i e Z a said...

mmg ramai...tak dpt nak gi walau dekat..x sanggup nak mengharungi ramainyer umat...tapi mmg betul2 murah sesangat...

ieda said...

mak aihhhh
idoklahh akak masuk kalau ramai2 macam nie huhuhu
mauu pengsan sblm kuar huhu

wan nurul hezrina said...

nurul kalau ramai2 mcm nie terus otak jadi hang nak beli apa,huhu so mmg takler ada kelibat nurul.hohoho tapi tgk barang2 pueh hatikan?huhu

aTy _faRed~ said...

tak sempat pergi... :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby