27 November 2012

Hepi besday abg.....

Hari ni genap usia hubby yang ke-?? (jap nak kira)....34 tahun....hoh, dah tua....kekeke.....

Hepi besday to you....
Hepi besday to you....
Hepi besday to abg....
Hepi besday to you....
(malam tadi kul 12 tgh mlm dah nyanyi dengan adam....takde kek la tapi...)

Semoga abang panjang umur, dimurahkan rezeki yang melimpah ruah, dapat menjadi imam yang baik untuk family kita, dan sayang kami sampai syurga.....dan semoga cita-cita abg nak keje oversea tercapai walaupun dalam hati agak berat nak bagi (bawak kami sekali tau).....



comel tak? penat edit tau....


Tahun ni takde kek mahupun hadiah.....eh, tahun-tahun sebelum ni pun takde gak...hahaha.....dah penat pk nak bagi hadiah apa.....huhu.....


10 org syg adam:

syawalsimpsons said...

hapy bufday

fiza said...

Happy birthday to your hubby.

Sherwieyna Muzzawer said...

Hepi bday! ;)

N i e Z a said...

eppy bestday utk husband...

JaSSNaNi said...

tak per.. tak de hadiah pun... janji ingat.. doa yg penting.. nanti masak2 makan ler.. tak pun ajak dia gi makan satay ke apa ke.. dia banje.. hehehehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epi besday ur asben..
tade la tua mane lg. hehehe

Kakzakie said...

Hadiah tak penting aanie. Kakak pun sama jarang beli dan menerima tapi pemberian diberi tak kira masa birthday atau tidak...

Tapi bila anak dah besar mereka yg rajin membeli. Tunggu dalam 5-6 tahun lagi Adam yg beli hadiah.

jUliANa^sAlLeh said...

Happy Birthday!!!! :) Adam paling comels~~~* :) hihihihi

Aju Mohit said...

happy birthday buat husband aanie, sebaya lah husb kita hihi, kita baru 25 hihi

Jue a.k.a Ibu 2F said...

Happy belated besday

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby