29 November 2012

Celebrate besday hubby

Celebrate kecil-kecilan je kat rumah.....beli kek, main potong-potong je.....hihi....



 kek pun kecik je.....hehe....
tu pun tak habis-habis lagi.....
adam kejap-kejap mintak bukak fridge sebab nak main potong-potong nyanyi hepi besday to you (tapi adam nyanyi "abah to you".....) huhu.....




 besday sape-sape pun adam jugak yang tukang potong kek nya....hehe...
dari sini nampak kecik gile kek tu.....
actually nak beli kek besar sikit, tapi semua yang ada kek coklat je.....aku kureng sikit kek coklat ni....
beli je la brownies ni....ni pun dah last slice.....heheh.....




 bersungguh-sungguh potong.....:)




Lepas tu kami celebrate kat luar lak.....makan-makan kat Sri Murni.....kalo celebrate besday or anniversary, tema dia mesti western...kehkeh....(dari dolu-dolu lagi kan bang?)



 fish n chip besday boy.....




menu aku chicken chop special.....
nama dia special sebab ada 2 keping ayam, tengah-tengah tu ada cheese...hoverrr tau.....
gambar salah angle lak....patutnya si ayam tu yang jadi hero (duk tengah-tengah)...
kalau ayam tu letak tengah-tengah, pasti lebih menarik (ayat ala-ala papa joe)....



Next entri....ada kezutan untuk besday boy....heheh.....


15 org syg adam:

shark said...

hepy besday to ur husben..
semoga pnjng umo dan murah rexeki hendaknya :)

Qhaifa Nur said...

hepi besday buat husband aanie...
moga dipanjangkan umurnya...

wlaupun keknya kecil, dpt celebrate bersama dah memadai..
tang mkn kat luar tu..menunya mmg akak suka sangat...sedapppp

N i e Z a said...

sedapnye nmpak chicken chop tu..

Kakzakie said...

Kek buat syarat aje ye aanie. Lebih sedap makan fish & chips dan chicken chop lagi kan..

*azni* said...

sedapnye nmpk semua makanan tu..

eh,bersambung2 lak entry dia arini...haha..

Jue a.k.a Ibu 2F said...

sedap nampak kek tue...

Sherwieyna Muzzawer said...

Hepi bday to asben tercinta awak..heheh

sedapnyaaa kek tu..terliur tengok..:)

nur anis said...

sedapnya chicken chop..siap ada chhese lagi tu...dah macam zinger double down kfc..huhu

Izan Ishak said...

happy besday utk hasben aanie. wahhh.. teruja adam potong kek ngan abah dia tu....hehe...

Aju Mohit said...

uishhhh sedapnya, dapat celebrate bersama2 kan, apa hadiahnya dong? ;)

~MommyAida~ said...

Best tgk makanan western tu nampak sedap..Brownies kek eh?aida tak gemar sangat sbb rasa cam pekat sikit..hihihi..Tapi selalu2 pn clbr8 bli satu slice cake je..bukan nk mkn bnyk pon kan...hihihi..anyway, Happy Birthday Papa Adam..

My Life's Journey said...

salam pekenalan dari umi ..jalan2 cari barang baby terjumpa blog sis ..

alhamdulilah ..umi nak ucapkan selamat hari jadi kepada husband sis .... moga murah rezeki serta bahgia hingga ke anak cucu ..

comelnya anak sis ..(^_^)

Kniedaz said...

sedapnya menu sambut birthday boy (tua) tu hehehe...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

laparlah jadinya

deno said...

best2.... kek tu yg sgt best tuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby