20 November 2012

Jenjalan ke Viva Home Shopping Mall

Viva - one-stop centre for homes....


Weekend lepas kami ke Viva Home Shopping Mall.....actually teman hubby ke cheras....alang-alang tu dia ajak ke sini....katanya shopping mall baru bukak....aku pun tak penah dengar pasal Viva ni.....dia lagi advance rupanya.....uhuk.....

Ingatkan Viva ni sebuah kedai deco yang macam KK Home Deco ke Romantika ke SSF ke......tapi rupa-rupanya shopping mall (dalam tu ada banyak kedai deko) khas untuk barangan deko rumah.....sesuai la dengan moto (?) dia "one-stop centre for homes"....nak cari apa untuk barang deko rumah semua ada.....cumaaaa sediakan duittt ajerrr.....kehkeh....



 time aku pegi tu tak ramai pun orang......
kerusi dia ni macam best jugak la.....
huruf yang melambangkan floor berapa kita berada.....:)
adam macam biasa la.....buat shopping mall ni macam abah dia punye....
berlari sana....berlari sini.....kekeke.....



suka sangat buat muka geram tu.....



Aku tak beli apa-apa pun sebab tak sediakan duit untuk shopping....kekeke....tapi, ada la 1 kedai yang boleh aku shopping.....sebab kedai tu macam Daiso dan Hinode Shop....harga dia pun murah, dalam RM5 per item....:) 





16 org syg adam:

shark said...

mesti terjah sebab saya suka deco umah :)
ngeeeee :)

JaSSNaNi said...

Daiso akak penah masuk.. kat IOI mall.. tapi Hidone Shop tu kedai apa dik? hmmmm.. tak penah dengar ni..

fiza said...

Kat mana nih? Baru tau ☺☺

~MommyAida~ said...

hehe..Viva ni kat tepi jalan Miharja tu kan..selalu lalu je tp tak penah singgah..hehe

Kniedaz said...

cuci mata mesti best...

aanie said...

@shark

sila terjah....
sy pun suka deco umah....tp xde bajet je...huhuhhu....

aanie said...

@JaSSNaNi

hinode shop tu kedai yg salesgirl dia tu selalu jerit "welcome, 5 ringgit per item!! selamat datang, 1 brg 5 ringgit!!"

hehe...mesti penah dgr kan?

aanie said...

@fiza

kat cheras....:)

aanie said...

@~MommyAida~

tq mommy aida tlg jawabkan...:).sy x biasa jln2 kat cheras ni...

Cho Zila said...

selalu nampak kalau lalu MEX tapi kalau ajak suami mesti tak nak punya... sebab kawasantu tak biasa...

Lynn Hamzah said...

x pernah lagi berkunjung ke VIVA nie...huhuhu...

Kakzakie said...

Hinode Shop tempat kakak pun boleh tahan murahnya aanie. Kakak kalau nak beli hadiah selalu ke kedai ini.

Myra Jay said...

hAPPY JE aDAM HA..

oK GAK P SANA, LEH AMBIL INSPIRASI :d

Qhaifa Nur said...

baru ni lalu kat situ..inilah VIVA yg disebut anak2...mereka pernah smpai sini...

Aju Mohit said...

belum pernah smpi ke sini ni aanie, nmpk menarik, aanie

nak mintak tolong klik Button Google +1 di entry ni http://www.ajumohit.com/contest-ga/iphone-5-gadget-impian.html

tq in advance!!

wan nurul hezrina said...

mcm nma keta..hikhik..klu nk deko2 blehlah pg..adam ikut muka aaniekn..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby