01 February 2013

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013


Nak join??
Klik sini


Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. hihii
TARIKH TUTUP : 28 FEBRUARI 2013


10 org syg adam:

mamaDiana said...

assalamualaikum aanie...semoga berjaya ye sy pon join jgk...salam singgah di sini.

Izan Ishak said...

gud luck aanie!

Fiza Rahman said...

Good luck.

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html

wah..cantik blog nie...kemas eh...
nak juga blog upa nie...hihi...ajar ye..

follow awak dari segmen atas tu...jelinglah sikit...hihi

wan nurul hezrina abd halim said...

gud luck=)nurul join jugak=)

deno said...

deno datang dari segman yg sama.. "intanberlian" :)jemput ke blog deno nanti ya? ^^

http://dayangdeno.blogspot.com/

Nurse & Engineer to be said...

Hai dah join dah GA ni.. Follow blog ni pun sudah :-) jempu ye dtg blog n sudi-sudilah follow balik :-)

http://ezajaafar.blogspot.com

QasehnyaRania said...

good luck ..i follow ;)

IntaNBerliaN said...

Thanks join.. :-)

Good luck tau..!!

*Minggu depan datang blog saya untuk semak link entry peserta yer.. :-)

tenku butang said...


hai dear, dh follow awk.. jom follow teman lik.. =)
http://tengkubutang.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013_1.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby