28 March 2013

Baju H&M

Ari tu g Paradigm Mall......masuk la H&M.....biasanya aku tak berkenan baju-baju kat sini sebab semuanya takde saiz aku yang mok-mok ni....tapi aritu terjumpa lak baju yang aku berkenan.....kebetulan lak ada saiz aku.....apa lagi?? grab je la terus walauponnnnn gaji belum masuk lagi......


 baju t'shirt biasa je......tapi selesa pakai....
harga dia pun lebih kurang je dengan brand-brand lain.....
RM59.90



nampak besar?? memang la.....tengok tuannya la.....uhuk...



P/s: Sori ye kalau tak dapat bw sebab internet ni selalu tak stabil....asyik putus je.....tension tul.....kalau takde masalah, insyaAllah, saya bw ye.....jangan mare.....


7 org syg adam:

syawalsimpsons said...

besar tak pe...janji cumill

Qhaifa Nur said...

suka kalernya...

JaSSNaNi said...

huhh.. adik sorang ni mmg tengah giler shopping online ni.. hehehe.. ape pun asalkan bahagia lah.. :P hahahahaha

intanfirdaus247 said...

lawala..pakai dengan jeans cun jugak....kita pon badan badan bam bam gak

Aju Mohit said...

nice shirt aanie, selesa yg penting kan, nampak sejuk kainnya, apatah bila memakainya hihi

*azni* said...

paradigm mall ni kat mana eh?

wan nurul hezrina abd halim said...

yang penting selesa=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby