08 March 2013

Jumpa Ustazah Siti Nor Bahyah

Sape tak kenal Ustazah Siti Nor Bahyah Semanis Kurma ni kan......suka tengok dia kat semanis kurma......bila Puspanita buat ceramah dengan ustazah rasa teruja nak pegi.......^_^ tapi 1 jam setengah ceramah rasa macam tak cukup je......


bergambar dengan ustazah.......
tak dapat bergambar berdua sebab ramai sangat orang nak bergambar.......
gambar crop pun boleh......
kecik comel je orangnya......



Kopi Senyum.....
ustazah ada share pasal macam mana dia boleh kurus.....
dia tak makan nasi 4 bulan, no carbs, no sugar......hohoho.....
so, tenaga dapat dari kopi senyum ni la....
jadi, marilah kita mencuba.....haha....
mula-mula takut jugak nak beli sebab takut tak sedap......
tapi sebab ustazah kata sedap, try je la....takkan dia nak tipu lak kan.....
bila aku try, memang sedap pun.....lepas minum, pasti tersenyum.......hehehe.....





9 org syg adam:

Ijah EmoTemo said...

wah! bestnya :)

syawalsimpsons said...

macam adik beradik muka..kikiki

Kniedaz said...

seronoknya jumpa ustazah...suka tengok ustazah senyum je..

Kakzakie said...

Oh ada kopi product sendiri ye ustazah Bahyah kakak tak tahu. Tapi kakak ni kalau minum kopi kan aanie mesti sakit ulu hati. Kakak sebenarnya suka apa lagi nescafe tapi itulah perut kakak pulak buat hal..

faraherda.razalan said...

Suami sy minat betul dgn ustazah bahyah ni tau...hehehehe...

Qhaifa Nur said...

itu rahsia kurus ustazah...
kopi senyum rupanya...
seronoknya dapat ikuti ceramah beliau

Aju Mohit said...

wah bestnya ada ceramah, sempat ustazah berniaga hihi

meo said...

kopi ssenyum :D

~MommyAida~ said...

wahh bestnya dpt jumpa ustazah siti nor bahyah...ceramah dia mesti best kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby