18 March 2013

Menang tiket wayang Bola Kampung



Pernah tengok Bola Kampung?? ni first time aku nak tengok....

Tadi orang Suria fm call bagitau aku menang 4 tiket wayang cite Bola Kampung ni.....terkejut jugak la sebab aku ni jarang ada luck macam ni....hahaha....excited!! macam-macam aku tanya orang tu.....pening dia nak melayan.....haha....

Ari tu masa dengar suria fm diorang nak bagi tiket wayang free.....biasanya aku tak layan...tapi aritu saje-saje je la hantar sms.....nak perabihkan kredit.....filem apa pun tak kisah je.....lagipun wayang tu kat Paradigm Mall je pun......sekali, menang daa.....haha....

Kalau ikutkan malas nak pegi.....tapi nanti kang kena blacklist selama 3 bulan.....takpe la, pegi je la.....lagipun dah lama sangat kot tak tengok wayang......

Sape nak ikut?? ada 1 lagi tiket free......hehe......


13 org syg adam:

syawalsimpsons said...

ooooo ola..bola kampung...kikiki..bestnyer

Qhaifa Nur said...

selain upin ipin, bola kampung fev anak2 juga...
masuk panggung lagi, best....

Huda said...

best tu menang tiket wayang..hehe

JaSSNaNi said...

1 je ke free? tak cukup.. hihihi.. tak per la.. bawa adam pegi tengok bola kampung.. sure dia teruja.. TAHNIAH dik...

Salina@IbuAqil said...

bestnyaaaaaaaaaaa!!
ni kalo bwk aqil suka benor ler dia ni.. ;D

Jue a.k.a Ibu 2F said...

ooooo.best dapat free

MaMa_AdHa said...

wahh samala kite kak.. nanti jumpa kat sana ye...

Aju Mohit said...

wahh very luck la aanie, bola kampung mmg sesuai untuk seisi kuarga tengoknya, mcmanalah adam dalam watang nanti ye hehehe

Myra Jay said...

Best best..
Tahniah ye..

sahromnasrudin said...

bola kampung??? mesti best bile dgr suara yg dipinjamkan tue kan

Zuraidah Butang said...

bola kampung..tgk trailer mcm besh la jgk..hehe

sy folo akak ye :)

*azni* said...

bestnye dpt tiket free..mesti adam suke tgk cite ni kan?

intanfirdaus247 said...

bestnya dapat tiket wayang preeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby