11 March 2013

Dia datang lagi.....

Hari tu dah datang......ni datang lagi....
Rasa macam baru je cite kat blog ni masa dia datang aritu......klik sini...




Dulu pakai cawan yang dia bagi je.....
Kali ni bawak botol terus la.....
Rupa-rupanya semua orang bawak botol....
Cepat la dia dapat balik aritu....kehkeh....



P/s: Tadi owner taska adam call suruh tengok wanita hari ini kat tv3 sebab taska tu masuk tv.....tengok la jap....mana tau kot-kot terselit muka adam.....hehe....


15 org syg adam:

Ijah EmoTemo said...

hahahaha! senang leh dpt byk sikit ekekekek

Cho Zila said...

semua orangpun bawak botol terer..
ada tak muka adam terselit....

Siti Asiah said...

minum sampai pening...hihi

Kakzakie said...

Tak kisahlah aanie janji dia nak minum sudah...

Kira taska adam boleh tahan juga kalau tv3 pun nak tayangkan..

Aju Mohit said...

amboi aanie, ambiklah lelebih lagi, tapau untuk jiran gombak ni hehehehhe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Aanie,klu isi lam botol dapat la byk :)

aanie said...

@Ijah EmoTemo

hehe...boleh minum sampai petang....:)

aanie said...

@Cho Zila

xde pun muka adam...hahaha....dia letak budak yg baik2 je...yg lasak2 macam adam tu duk dlm bilik diam-diam...hahaha....

aanie said...

@Siti Asiah

nasib baik yg kali ni x pening...hehe....

aanie said...

@Kakzakie

tak jugak....taska dia biasa2 je....agaknya dia nak promot giat mara punye program kot...

aanie said...

@Aju Mohit

kalau ikutkan nak tapau 1 jug....hahaha...

eB said...

ader x terselit? :)

Qhaifa Nur said...

sempat lagi pihak taska call...
prihatin tuh aanie...

senang dah ada botol air kan..kan..

faraherda.razalan said...

Awak, taska mane ya?

Myra Jay said...

Wahhh siap bawak botol tu... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby