25 March 2013

Tukar baju

Minggu lepas aku g ou.....dapat la beli blouse.....tapi aku salah amik saiz, macam yang aku dah cite kat entri ni......so, weekend lepas dengan penuh harapan aku pegi ou balik.....terus menuju kat tempat blouse....terus terkam bila nampak je blouse aku tu masih ada......alhamdulillah....

Nasib baik senang je urusan tukar-menukar......


Blouse Tribal katanyewwwww......



 cantik tak?? kehkeh.....


13 org syg adam:

Masya said...

wahh corak tribal eh.. cantik...

syawalsimpsons said...

cantik la

Qhaifa Nur said...

tak pernah masuk ou...
cantiklah....

Amy Sinar Raudah said...

Cantik.. awat x nampak muka tuan yang mengenakan blouse tue hihi..

JaSSNaNi said...

cantekkkkk.. pandai pilih...

~MommyAida~ said...

Wahh..cun2..sekarang ni corak tribal tgh In betul..

che'pi said...

omey omey....

aanie said...

@Amy Sinar Raudah

tuannya x pakai tudung.....hehe...

Aju Mohit said...

cantik aanie!!! wah kene terjah ou jugak ni, brp rm ni aanie?

Daddy Ziyyad said...

Salam..
As far as I am concerned, tidak di list kan pula apa apa ubat nyamuk termasuk semburan macam Ridsect/Shelltox itu tidak boleh buat org yg ada G6PD deficiency ni..Chemical yg mereka kena elakkan ialah naphtalene, yg ada dlm ubat gegat dan block ubat toilet blue tu..

apa apa pun, cuba check betul2 list chemical dlm ubat nyamuk/semburan tu...Saya check dah, dan mmg tak tersenarai pun sebagai bhn yg should be avoided among G6PD deficiency..Saya akui, mmg tersebar dikalangan org malaysia katanya kena avoid Ridscet/Shelltox/ubat2 nyamuk ni

lizz said...

lawa...suka gak baju corak macam ni...

aanie said...

@Aju Mohit

rege dia RM49....ok le tu...

aanie said...

@Daddy Ziyyad

thx doc...mula-mula sy takut gak nak sembur bila ada dia...tp tgk dia ok je...tp tu la, tanya2 jugak la sb takut effect utk long term...

fogging pun sama gak kot....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby