14 March 2013

Kek besday adam

Birthday adam tahun ni sambut kecil-kecilan je.....potong kek je.....nanti bila dia dah pandai mintak nak buat majlis, baru kita buat.....itupun sambut kat taska je la.....macam yang kawan-kawan taska dia selalu buat......^_^


 aritu singgah beli kek kat King.....
kebetulan ada kek yang sangat comel (baca: kecik)
memang kecik betul.....lebih kecik dari 500g punye kek.....
beli je la walaupun design dia macam tak sesuai untuk kek besday budak 3 tahun......hehe.....



 adam suka la boleh potong kek.....



tulisannya.....alahai....
kek kecik sangat kot.....takde space nak tulis.....
yang bestnya adam nak makan bahagian kek yang ada nama dia tu....
dia cakap "adam nak ni.....adam" 
mentang-mentang dah tau camne spelling nama sendiri.....hehe....




16 org syg adam:

Huda said...

sedapnye kek adam tu..nak sikit boleh? :)

*azni* said...

asal ada sudah,kan adam..wah,adam dah pandai eja nama sendiri ye..pandai lah!

Aju Mohit said...

nak sikit, auntie tgh tunggu birthday kakak najiha pulak bulan 4 ni heheh,

wah adam dah pandai eja ye? good boy!!! good start!!!

Kniedaz said...

seronok tengok muka adam yang excited nak potong kek tu

Siti Asiah said...

hepy besday Adam...moga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki. Jadi anak yang soleh yea...(",)

shark said...

adam sama mcm nely la..
dah 3 tahun..:)

faraherda.razalan said...

Comel!!!! Akhirnya, Adam dapat gak kek.

Sy pun stil smbt besday 3 beranak je. Msh tak terbukak hati nak bt majlis bsr. Takde budget lagi utk majlis bsr2. Hahahaha...tp hal kek tu, rs mcm nak bakar sendiri. Tapi tataulah mcm ne. Hahahah!

Qhaifa Nur said...

hepi besday buat adam...dah besar
kek adam nampak sedap tuh.....

eB said...

happy besday adam :)

syawalsimpsons said...

happy belated bufday adam..aunty soya egat tau..5 hari sebelom syawal kan

♥ ROS ♥ said...

Epy blated bday adam..jd anak yg soleh n sehat yer,lp..sedapnyer kek dia..haishhh terliur lakm:)

meo said...

yeah adam!

JaSSNaNi said...

assalamualaikum....
HEPI BESDAY ADAM... moga menjadi anak yang soleh.. insya Allah... aminnnnnnnn.. nak kekkkkkkk!!!

Myra Jay said...

Hehee... Comell

~MommyAida~ said...

alahaii..sweetnya la Adam ni.nk mkn bhgn Adam lagi..Happy Birthday Sayang..Moga menjadi anak yang soleh dan patuh pada suruhan Allah dan ibu bape ye sayang..

intanfirdaus247 said...

sedapnya kek adam tu ....comel lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby