21 March 2013

BE ke-3 2013


Alhamdulillah......dapat BE baru lagi......
Digi Internet IFA......
Dah lama tak dapat BE.....

Walaupun amount tu slow je yang masuk, takpe la....janji masuk....


P/s: Cek yang cashout aritu belum bank-in lagi.....adoi, malas giler nak g bank.......

8 org syg adam:

*azni* said...

sikit2 lama2 jadi bukit..azni pun ada 3 be duk running tapi tak ingat dah apa dia..

Fiza Rahman said...

Tahniah.

Fiza Rahman said...

DiGI ☺☺

Siti Asiah said...

Tahniah,bestnye dpt cashout. Asiah tak pnh lagi...lum ade rezeki...;)

Qhaifa Nur said...

tahniah...

Aju Mohit said...

tahniah aanie, wahh kene kumpul nak beli blouse edz ni kih kih kih

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah,
selamat mengumpul yer.. heheh

Cho Zila said...

janji der BEkan.. akakpun suka kalau dapat BE tapi payah sungguhler skrgni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby