05 March 2013

Happy Birthday Adam!!!!!

Hari ni genap la usia adam yang ke 3 tahun......cepatnya masa berlalu......rindu time dia baby dulu.....


rindu time dia tido.....sebab masa baby dulu adam agak susah nak tido.....
sekarang pun.....selagi tak pukul 12 tengah malam, selagi tu tak nak tido......




 comelnya budak sepet ni......



Sekarang adam dah pandai macam-macam dah....

  1. Dah tak hisap puting dah.....
  2. Dah pandai nyanyi ABC sampai Z (walaupun pelat dan kadang-kadang ada 1-2 huruf dia sebut ntah pape je....
  3. Dah pandai kira 1-10 dalam melayu dan english.....
  4. Dah terer main gajet.....errrr......



Mama ucapkan Selamat Hari Lahir Adam......mama selalu doakan semoga adam jadi anak yang soleh yang akan mendoakan mama dan abah nanti dan semoga beroleh kebahagiaan di dunia dan di akhirat.......amin.....



P/s: Malam ni kita dinner ye.....abah belanja.....wokeh!!!!


9 org syg adam:

Nao Mei said...

Hapi bday juga untuk adam...cik akak tak der present nak bagi adam..hihi

Aju Mohit said...

happy birthday adam!! semoga pjg umur, murah rezeki and jadi anak soleh!!!

Liza said...

Happy b3stday àdam.

Ijah EmoTemo said...

happy birthday Adam! moga jadi anak yg solehah! :D

Kniedaz said...

Happy birthday Adam..semoga jadi anak yang soleh...sangat comel gambar adam tu

Huda said...

happy 3rd birthday adam! moga memebesar jadi anak yg soleh :)

Jue a.k.a Ibu 2F said...

happy besday adam..lama tak jenguh adam disini

Izan Ishak said...

happy besday adam! moga terus membesar dgn sihat dan pintar ye.

faraherda.razalan said...

Eh? adam tua hari dr Aydin. Aydin punye besday, 16 march ni. Heheheheh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby