29 April 2013

Dapat hadiah birthday...yeay!!

Tak sangka tahun ni dapat hadiah birthday dari hubby.......tapi dia dah bagi awal 2 minggu......hubby bagi awal sebab dia dah gaji...untung gaji hubby tengah-tengah bulan.....boleh la pau dia....opssss, tak penah buat oke.....




 nampak tak?  nampak tak? 
wahwahwah......fancy-fancy nyerrrr...


Kebetulan jam aku rosak padahal baru je tukar bateri baru....pandai je jam tu nak rosak time birthday month aku kan......lama tu aku pakai jam tu.....sejak belum kawin lagi.....

Lepas tu aku cadang nak beli jam baru je la....survey-survey je la kat kedai-kedai dekat ofis.....sekali terjumpa yang aku berkenan.....aku bagitau kat hubby ada jam brand blablabla kat blablabla harga blablabla.....murahhhh!! 

Pastu aritu masa kami lalu kedai tu aku tunjuk la jam tu.....masa tokey tu nak amik, aku siap cakap "takpe, saya cuma nak tengok-tengok je" dipendekkan cerita, hubby tanya "nak yang ni ke?"  wah, dia nak belanja......gembira rasanya.....^_^

Actually aku tak expect pun nak dia belanja....aku just mintak pendapat dia je......sebab aku tau dia macam mana.....^_^









so, inilah jamnya.....

dalam banyak-banyak tu aku pilih yang ni.......merah hitam warna kami.....
sesuai la dengan aku yang dah tak remaja dah tapi nak feeling remaja lagi.......
ada berlian-berlian shine bright like a diamond kau......





hmm....love u too.....hikhik.....


Eh, lupa.....Happy birthday to me.........:)


12 org syg adam:

syawalsimpsons said...

happy bufday aanie...bust dapat hadiah tu

JaSSNaNi said...

HEPI BESDAY dik... wahhhhhh bestnye dapat hadiah... :) suka suka suka.. :) :P lawa jam..

Ibu Lala said...

tahniah. cantik...

Qhaifa Nur said...

hepi besday aanie...
moga dipanjangkan umur serta selalu dimurahkan rezeki...

cantiklah jam tuh...

Aju Mohit said...

happy birthday aanie!!! semoga panjang umur n murah rezeki, memang shining ko!! mmg kelass jam jah!! heheheh

Kakzakie said...

Happy birthday aanie. Pandai jam aanie nak cari masa rosak ye.

En abang belikan bolehlah kata murah cuba beli sendiri boleh tak hahaha..

Mia Liana said...

wahhh bestnya... happy birthday ya aanie...

Kniedaz said...

Happy birthday sis! Cantik jam tu..nampak sporty tapi glittering gitu..nice!

MamaYatie said...

happy birthday anie..best oo dpt hadiah...
p/s bior tak muda janji jiwa remaja gitu ahaks...

Siti Asiah said...

Hepy belated besday Aanie...bestnye dapat hadiah...;)

Imani Iwani said...

happy belated besday Aanie..semoga dlm rahmat ilahi..;)

~MommyAida~ said...

Happy Birthday Aanie..bestnya dapat jam cantik..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby