20 January 2012

Balik kampung......

Assalamualaikum.......

Lama tak update blog.....kekeke....2 ari je pun.....thanx rakan blogger, Sahrom sebab sudi tanya khabar.....2 hari ni aku agak bz dengan keje......aku kena bertugas untuk seminar yang unit aku anjurkan.....ni first time aku bertugas untuk seminar camni.......seminar tu kat Rennaisance Hotel, KL......ramai gak la Tan Sri, Datuk yang hadir termasuk menteri kitorang.....


ni je gambar yang ada...tu pun member aku yang amik.....aku tak de perasaan nak bergambar semalam......

Habis je seminar, kami terus ke HKL sebab ada sorang member opis aku ni admitted kat sana sebab denggi....platlet dia 28 je....huhu...aku dah serik kena denggi....seminggu kat hospital....sian mak aku kena jaga aku.....tiap-tiap hari aku kena amik darah sampai lebam macam drug addict.....setiap kali nurse datang nak amik darah, nangis-nangis dulu sebab sakit wooo.....muahaha.....buat malu jer......


Mulai esok, aku akan cuti seminggu....balik kampung.....malam ni balik bentong dulu...esok pagi baru bertolak ke kelantan.....harap-harap la tak jem dan semoga kami selamat sampai.....balik kampung ni aku dah plan nak g PCB makan colek....tak tahu la hajat ditunaikan ke tak....huhu.....

K la, selamat bercuti semua!!!!!! Jumpa lagi.......



15 org syg adam:

syawalsimpsons said...

sue tak cuti pon....keje jaa...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

selamat bercuti ...

Amy Syaquena said...

me too la dearr serik sangat demam denggi..sapa dah merasa tahu la macam mane peritnya nak melawan denggi...

p/s: balik kelantan..kalau free boleh la jumpa..

ajumohit said...

aduih siannya member yang kene denggi tu, semoga dia segera sembuh, bestnya balik kampung makan colek!! nak itut!!!

eB ezrin said...

selamat bercuti :)

Salina@IbuAqil said...

Happy Weekend Sis.. ;)

fiza said...

Happy holiday.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

alah sy pon perasan aanie takda tau :)


pesan kt hubby drive elok² ya aanie..


seminggu ah blog bakal x update nih ye x?

Alin Marlini said...

penah gak masuk HKL sebab denggi..memang sampai lebam amik darah kita..sampai ckp ngan dr tu..kita dah takder darah..kekekeke

Izan Ishak said...

selamat bercuti2 n balik kampung ye aanie...

moga selamat sampai ke destinasi...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

selamat bercuti..
arini sy terpaksa meng-cutikan diri..
huhuhuuh...

apepun,
berhati2 di jln raya.. =)

manis said...

salam perkenalan sis!..

saya folo cni ;)

εïз mummyHaza εïз said...

selamat bercuti.. :)

sahromnasrudin said...

masih bercuti lagi ke...selamat bercuti ya :-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnye balik kampung..jelas org yg ada kampung ne..anak2 saya mmg tak merasa balik kg..mmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby