27 January 2012

Kembali

Assalamualaikum.....

Semalam aku dah start keje.....amik cuti sehari je.....rabu dah balik kl balik....kalau ikutkan aku nak duk lama sikit, tapi sebab risau takut jalan jem hari sabtu ahad nanti, jadi aku balik lebih awal la......tapi rupa-rupanya ramai gak yang amik cuti macam aku.....jalan jem kat raub dan bentong.....tapi kat jalan biasa tak de la jem sangat.....orang balik berperingkat-peringkat.....

Cite balik kampung tak banyak sebab aku banyak makan tido je.....hajat nak ke PCB makan colek pun tak kesampaian...nak shopping kat Wakaf Che Yeh pun tak dapat....hmmm...bukan selalu dapat balik kampung pun...:(

Tapi yang bestnya aku happy sebab dapat membahagiakan ma dan abah aku bila tengok mereka happy melayan karenah satu-satunya cucu lelaki, adam.....dah la adam ni suka makan......jumpa makanan, nak makan.....

Rumah mak aku tu rumah papan.....yang kelakarnya masa nak g dapur, adam takut nak jalan atas papan tu sebab antara papan ada jarak yang boleh nampak tanah kat bawah tu.....meraung-raung suruh pegang......kahkahkah....kelakar tul.....




ni gambar-gambar lama...masa makan kat Jaring kat sunway......saje tepek untuk menyerikan entri ni....^_^







35 org syg adam:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

lama tul x update ya :)


selamat kembali..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

cuteeeeeeeeeeeeeeeeee
hikhikhik mata sepek geram

Cute Mum said...

PCB.. teringat memori lama belajar kat sana..
:)

Qhaifa Nur said...

selamat kembali...
hansem boy...

syawalsimpsons said...

adam sudah semakin encem saja....

Izan Ishak said...

rindu ngan aanie n adam!

samalah ngan anak2 izan. kalau balik umah nenek... umah mak tu umah papan, tinggi pulak tu. suka sgt berlari dari depan ke belakang.. ulang2 sampai bergegar2 umah nenek....

Kakzakie said...

Sayang tak dapat pergi shopping ye aanie... Adam kena balik selalu kalau tak nak takut jalan atas lantai papan...

*azni* said...

si mate sepet sudah kembali..hikhik..

ajumohit said...

Rindunya nak baca entry aanie, mmg jem teruk kan aanie, xpe nnti lenkali makan colek ok, Adam comel sangat dengan Mata sepetnya tu, sebijik mcm mama dia hihi

sahromnasrudin said...

SELAMAT KEMBALI..

kali nie saya tgk adam mukanya iras muka papa dia berbanding muka awak..jangan jeles ya hihihihh...

Liza said...

Owh, Adam dh besar. Liza masih membayangkan gambar masa dia kecik. Adam punya eczema teruk tak, Aanie?

Ujie said...

kena balik kg lagi tu..nak bagi adam biasakan diri..nak bg mamanya g shopping! ^_^

azam said...

seronok balik kg??....smile adam

Salina@IbuAqil said...

SELAMAT KEMBALI SIS!!!
Miss u so much.. ;)

fieda said...

selamat kembali..

azam said...

banjir PCB....camne nak g mkn colek

Mama Gee said...

mcm anak cina...
dh besar mustii encem nih :)

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

hehe...mekasih..:)

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

aummmmmm...hehe...

aanie said...

@Cute Mum

hehe....ada dating kat pcb ke??

aanie said...

@Qhaifa Nur

mekasih..:)

aanie said...

@syawalsimpsons

hehe...mekasih sue.....:)

aanie said...

@Izan Ishak

hehe..risau takut runtuh je....umah lama kan..:)

aanie said...

@Kakzakie

lepas ni balik confirm adam dah boleh lari2 dah....hehe...

aanie said...

@*azni*

hehe....:)

aanie said...

@ajumohit

huhu..nak colek gak...
mama dia tak sepet la....hehe....

aanie said...

@sahromnasrudin

hehe...sy mmg dah lama tahu sb semua org ckp camtu...huhu...

aanie said...

@Liza

hehe..sb header tu masih gmbr adam masa kecik kan??

eczema adam dah ok dah.....alhamdulillah, genap setahun, terus hilang...

aanie said...

@Ujie

hehee....tu yg penting....shopping...

aanie said...

@azam

mesti la seronok...:)

aanie said...

@Salina@IbuAqil

mekasih..terharu...:)

aanie said...

@fieda

mekasih kak fieda...:)

aanie said...

@azam

dah surut kan??

aanie said...

@Mama Gee

amin...:)

wan nurul hezrina said...

nie muka jepun mana plak nie=)cumilllnyer kamoo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby