16 January 2012

DSLR Adam.....

Assalamualaikum.......

Hari ni takde idea nak tulis apa.....weekend tak ke mana-mana......bosan-bosan duk kat umah.....layan dvd, layan adam.....

Adam ni jenis bangun awal......aku tak tahu la baby lain macam ni ke tak.....tapi adam akan bangun awal....dalam 7.30-8.00 pagi camtu......maybe sebab dah terbiasa aku kejut pagi-pagi masa nak hantar dia pegi nursery kot.......jadinya, jangan mimpi la aku nak bangun lewat macam masa zaman anak dara dulu......

_______________________________xxx________________________________


Itu hari aku ada belikan adam kamera sebab dia macam berminat nak main-main dengan kamera.......yang sebenarnya aku tak nak adam kacau kamera aku.....hiks.....sebab bila aku sibuk nak amik gambar, dia pun sibuk sama gak....huhu....


 inilah dslr adam.....^_^



 hakhak...camni la cara adam amik gambar...letak kat dahi.....klik....klik......



hepi betul dia.....


37 org syg adam:

sahromnasrudin said...

leh jadi cameraman pro bile besar nnti..cayalah...

Amy Syaquena said...

wah adam ada dslr , pasni leh la amek gambar aunty banyak2 hehe...

*azni* said...

cara amik gmbar camera kt dahi yg tak tahan tu..hehe..

kasihibu said...

kiuttt....
ambik gambar banyak banyak ye adam... ;p

syawalsimpsons said...

wahh ada kamera baru...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

adam ai plak mmg suka snap pic...guna dslr betul la...but ai x kasi terus guna tripod sbb berat ngeeee....blh tgk pic dia amboi not bad :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

lawalah kamera adam..cap ben 10..


risya nyer kamera sy bg jer kamera digital papa dia yg dh rosak haha..suker sbb betul punya kan



zikry bgn lg awal..kul 6 atau 5 bgn dah..

Cho Zila said...

kalau anak akak dulu2 takder maknanyer nak gak yang original... main benda gini sekejapjer.. tu yang jarang belikan barang mainan...

kaklong said...

adam!
cepat ambik gambo auntie....!
heheheh!

Qhaifa Nur said...

budak sekarang apa yang kita ada..dia pun nak juga...

cepat tangkap gambar...

Salina@IbuAqil said...

amboi2 adam!!!
untie nak pinjam bleh?!
hik3!!!

LydSunshine said...

Bijak mama adam buat taktik tu supaya adam tak kacau kemre dia. Heheh.

eB ezrin said...

nak pinjam :)

Ardini Humaira said...

suka nya adam ada camera :D

aanie said...

@sahromnasrudin

hehe..insya-Allah..blh amik gambar mama dia.....hehe....

aanie said...

@Amy Syaquena

hehe....amik gambar auntie, kuar gambar kartun....

aanie said...

@*azni*

hehe...tu la...mana ntah dia belajar camtu...

aanie said...

@kasihibu

hehe..okey..:)

aanie said...

@syawalsimpsons

hehe...comey x?

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

adam ayu dah besar...blh la diharap....adam sy ni hmmm...bila dia mengamuk, dibalingnya kamera tu....nangesss....

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

kemain cap ben10 kan...hehe...

yg rosak pun jadi ler....

awalnya zikry bangun...nak tolong mama dia masak bekpes ke?

aanie said...

@Cho Zila

ini pun xtahu la dia nak main bape lama sb dia cepat bosan.....dah xtau nak beli mainan apa.....

aanie said...

@kaklong

kena bayar r...seploh hengget sekeping....hehehe....

aanie said...

@Qhaifa Nur

tu la.....semua dia nak ikut...

aanie said...

@Salina@IbuAqil

hehe...boleh....nanti kena belanja eskrim....

aanie said...

@LydSunshine

hehe....memang kena buat....takut dibalingnya kamera betul tu..huhuh..

aanie said...

@eB ezrin

boleh....nanti kita tukar kamera nak?? hehehe....

wahida said...

cara baru tu...klik kat dahi...hehe...

Dalila Hamid said...

wah sukanya dia..... :)

ajumohit said...

DSLR tu dahi SLR aanie, pandai menggayakan lamer tu ye adam, nmpk dh bakat paparazi ni hihi

L said...

hehe. budak2 mmg suka main2 nih... layan jerlaa.. huhu


jom bca kejap..=0
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

LYAfrina said...

wah..hebatnya asdam..ada bakat jd photo-g ni.

azam said...

woh...hebat ko dam......hehehe

Alin Marlini said...

cutenyer DSLR adam..Ben 10 lagik...nak jugaklah..hehehhe

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

bolehlah ambil gambar acik jue n kak farisyah ye...

wan nurul hezrina said...

ADA BAKAT NIE JADI JURUGAMBAR..BLEH WAT DUIT WOO=)

Myra Jay said...

Fuyoooo, Adam ada kamera.. :)

Cayalah ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby