31 January 2012

BE dah takde....cashout je lah.....

Assalamualaikum.......

Dah hujung bulan.....
Amount pun dah cukup-cukup untuk cashout.....
Boleh la cashout sekarang.....
BE pun dah takde langsung......
Agaknya cuti panjang sempena CNY kot.....


Ini cashout kali ke-3.....
Duit untuk cashout Pertama dan ke-2 belum guna lagi......
Boleh la campur ketiga-tiga cek ni dan beli apa yang dihajati.....
Tapi tak cukup lagi untuk beli Laptop atau Galaxy tab.....:(
Cukuplah untuk beli.....



MICROWAVE......

Hanya ini yang aku mampu......


Thanx Nuffnang.....Thanx Readers.....^_^

34 org syg adam:

nur anis said...

saya langsung tak boleh nak cash out lagi..hehe...

LiErOSe~QiEmi said...

ada la jugak dapat cek dari nuff, kite tak penah cukup duit nk cash out hahahah

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

selamat mengumpul balik.. hehehe

byk tu, siap leh beli microwave..
saya leh beli cikedis je.. huhuhuhu

eB ezrin said...

mak aikh? 3 x dah tuh? jelesnyer. hu3

Izan Ishak said...

tahniah aanie...rezki berblogging. moga terus murah rezki pasni ye.

aanie buat entry ni baru izan perasan hari ni dah 31 hb... tak perasan...

fiza said...

Saya nyer BE pon dah tak muncul lagi.

Kakzakie said...

Kakak dari dulu tak ada pun nuffnang...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai x cash out lagi
semua dok kumpul lagi sebab tunggu blk nnt baru nak cash wootz wootz

azam said...

:) nice....byk tu....hehehe
saya langsung xde.....hahaha

wan nurul hezrina said...

oklah tuh mikrowave..bleh masak2=)nurulpun takdok be lagi nih=(

sahromnasrudin said...

cek itu takde expired ke?? selalu cek kan 2 bulan sahaja tempoh lakunya huhuhuhhhhh

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

kita pun tak cukup lagi nak cash..BE pun tak ada

syawalsimpsons said...

wahh leh main masak2 tu...

aanie said...

@nur anis

xpe, nanti lama2 ada la tu....caiyok2...

aanie said...

@LiErOSe~QiEmi

hehe..sy pun setahun sekali cash out....

Ila said...

kira oklah tu kan...dari takde

aanie said...

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥

tu pun sb kumpul 3 cek...kalo x, beli cekedis jugakla...

nak kumpul balik tu yg x larat tu...hehe....

aanie said...

@eB ezrin

kekeke...gempak je 3x...padahal amount tu cukup2 je, terus cashout.....

aanie said...

@Izan Ishak

hehe..mekasih izan...:)

aanie said...

@fiza

huhu..:(

aanie said...

@Kakzakie

nape kak x letak nuffnang? saje tmbh duit poket kak....hehe...

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

wah, misti banyak kan? sb duk kumpul je...auwwww....

aanie said...

@azam

insya-Allah nanti ada la tu...:)

aanie said...

@wan nurul hezrina

huhu..sedih kan??

aanie said...

@sahromnasrudin

cek tu expired 12 bulan....hehe..mesti awk ingat sy x bank in lagi ni....sy dah bank in la...cuma simpan je duit tu dulu..nak buat beli benda yg blh ingat.....

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

nak kena seru nuffnang ni nape x bg be kat kita ni kan?? hehe....

aanie said...

@syawalsimpsons

haha..supaya lebih rajin masak....:)

aanie said...

@Ila

a'ah, betul tu...rezeki...

kaklong said...

belom pernah cashout lagi...ciput sangat! malu weh!
huhuhuhu!
heran mcm mana org lain boleh dpt byk?
:(

ajumohit said...

Tahniah aanie, samalah be dh lama tak mjenguk, cuti lg gamaknya

mamalieyna said...

waah best2...rezeki tu..

hehe~

LYAfrina said...

alhamdulillah..rezeki..x kira byk atau sikit..msti bsyukurkan..lg pon..ini smua hsil drp bblogging...

fieda said...

alhamdulillah...boleh la tu nmpk gak duit ber blog..

cikpuanhady said...

hihi..tahniah dear..me pon belum guna gaks yang 1st dan 2nd tuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby