03 January 2012

Dah tahun baru pun......

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah, dah masuk tahun baru 2012......8 tahun lagi 2020.....^_^

Semalam berlaku satu tragedi kat kami......sangat-sangat mencemaskan kami........tapi aku belum ada kekuatan nak cerita kat sini....nantilah aku cerita....sebab sekarang ni still rasa berdebar-debar lagi.....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
First entri di tahun baru kenalah cite yang happy-happy je.....

Hari tu hubby ada tanya apa azam tahun baru aku? aku sendiri pun lupa nak berazam.....kalau azam tahun baru nak Galaxy tab, laptop, henfon baru, DSLR boleh dikira azam tak?  ok merepek....

Yang paling seronok cuti aku tahun lepas banyak lagiiiii......ada 13 hari....hohoho....boleh jadi pekerja cemerlang ni....tahun depan boleh la balik kampung lama sikit......pas tu boleh g cuti-cuti malaysia.....Langkawi ke....Cameron ke  ^_^

Bonus tahun lepas dah habis licin dah.....bonus aku habis kat kete je......tiap-tiap tahun pun memang camtu.....tak pernah dapat joli dengan duit bonus......


Akhir kata......

babai shoutmix.......^_^



P/s: Kenapa aku duk rasa berdebar-debar je ni???

34 org syg adam:

*azni* said...

azni pun dah buang shoutbox tu..debar2?pregnant kot..hehe..juz kidding..

ajumohit said...

salam tahun baru aanie, wahhh byknya cuti tahunan dia ye, bleh cuti2 mesia tahun depan ni hehehehe

wan nurul hezrina said...

bedebar?bahaya tuh..nnt story taw=)duit bonus nurulpun terbang ke nursery budak2 jerk

eB ezrin said...

hik3. eB dh buang lamer sbb kena hack. .p
tahniah :)

azam said...

selamat tahun baru....

:) selamat berjaya dengan azam baru

syawalsimpsons said...

SLAMAT TAHUN BARU AANIE...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

berdebar-debar mgkin kesan peristiwa cemas semalam tu kut..


gitulah duit kan..bila ada je misti habis kiki

Qhaifa Nur said...

apa yang mencemaskan tu, tungguuu...

betul tu nak citer yang hepi2 je, perkara cedih kita simpan dalam hati..boleh ke huk3..

selamat tahun baru..

kaklong said...

kaklong pulak yg berdebar-debar..



cepat la citer!

aanie said...

@*azni*

hehe...bukan pregnant...
ok gak xde shoutbox tu kan...

aanie said...

@ajumohit

salam thn baru aju....harap2nya dpt la cuti2...

aanie said...

@wan nurul hezrina

nanti aanie stori mori ye...

aanie said...

@eB ezrin

ooo..tau..mmg dah perasan dah...
tahniah nape tu dear?

aanie said...

@azam

time kasih azam...hehe..

aanie said...

@syawalsimpsons

selamat thn baru sue...:)

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

em, sy pun rasa camtu....

bila la duit ni xkan habis kan...

aanie said...

@Qhaifa Nur

tunggu next entri.....:)

fieda said...

selamat taun baru aanie..

d_LA said...

samat thn baru gak beb..saspen ni..nt cite cepat2 taw..hehe..aku ni arini rajin, esok mls pulak ngadap blog..tp beh rrr mu belen cuti ade 13 hari lg..akunye belen 4hari je weh..sbb aku rjn amik cuti, salu blk kg n rajin berderat..wakaka

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

bonus ai plak buat beli ticket flight blk mesia nnt ngan segala jenis untuk adam masuk darjah 1 this march ngeee....shoutmix dah x leh guna blh terjah my blog if u nk download new app ok gak la yg tue

Myra Jay said...

Nape kak berdebar-debar tu??

Harap takdak pape la ye..

Ceria2 selalu:)

Cik Rose Cute said...

datang follow sini...

Izan Ishak said...

byknya cuti! boleh cuti2 mesia thn ni ye aanie...

sahromnasrudin said...

byknya cuti..alhamdulillah..GCR masuk brp?? hrmis asyik jem je kan..payah nak masukkan dlm hrmis huhuhuhhhh

Kakzakie said...

Dah ramai tak pasang shout-mix. Kita jerit melalui ruangan komen je aanie.. Selamt tahun baru dari kakak:)

MamaYatie said...

saya dah tukau chatbox..hehee

de engineur said...

Banyaknya lagi cuti, nak gi mana utk ngabiskan cuti tu?

BTW, Happy New Year and best of wishes!

sahromnasrudin said...

terima kasih atas FM tersebut..ada entri khas utk awak...sila ke blog saya ya...

tq

Kamsiah said...

salam kenal tuan rumah..

ajumohit said...

Aanie!!! Tq Atas fm tu ye!!! Tq sgt2!!! Nnti aanie emel alamat aanie pula ye ajumohit@yahoo.com, sayang ketat2!!!!

ajumohit said...

Aanie!!! Tq Atas fm tu ye!!! Tq sgt2!!! Nnti aanie emel alamat aanie pula ye ajumohit@yahoo.com, sayang ketat2!!!!

peRmaTa_ aGamA said...

da foll0w cny..=)

~ sharing is caring..(^_~) ~

wahida said...

ish...aku pulak tumpang berrdebar ni...cepat citer tau...

Cik Rose Cute said...

apa yang berdebar2 tue hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby